Ocelové disky a vše okolo - rady, tipy, otázky...
Ocelové disky a vše okolo - rady, tipy, otázky...
plechové disky na J : http://www.pneu-central.sk
- Reklama
Re: Disky
Plechové disky na Astru J 1.4 100 k jsem objednával na http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/plecho ... pocetder=5
Už je mám doma včetně zimních pneu Goodyear Ultra Grip GW3 , celkem 4 kola včetně montáže za 15.296,- Kč.
Už je mám doma včetně zimních pneu Goodyear Ultra Grip GW3 , celkem 4 kola včetně montáže za 15.296,- Kč.
V prirucke je ZAKAZANEpouzit zimne pneumatiky s rozmermi 205/55 R16 tak si myslim ze to plati aj pre 205/60 R16.Bobila píše:Kde v KE sa dajú kúpiť najlacnejšie plecháče aj so zimnými gumami? 205/60/R16
Najmensi vhodny rozmer je 215/60 R16!
Taktiez zalezi od toho co budes mat zapisane v technicaku aby si potom nemal problemy s policajtami popripade pri nehode s poistovnou!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
Podla najnonvsieho katalogu je tam aj tak povlena pneu 205/65 R16!
Prepac beries spät su tam aj 205/60 R16 nevsimol som si o riadok nizsie!
Ja by som urcite pockal co ti zapisu pri prihlasovani resp. od akych rozmerov diskov a pneumatik ti da predajca tzv. COC certifikat a na zaklade toho ti zapisu do technickau vsetky rozmery samozrejme pokial tam nemas znameho a ten ti tam nezapise aj pasy ak by si chcel:)
Prepac beries spät su tam aj 205/60 R16 nevsimol som si o riadok nizsie!
Ja by som urcite pockal co ti zapisu pri prihlasovani resp. od akych rozmerov diskov a pneumatik ti da predajca tzv. COC certifikat a na zaklade toho ti zapisu do technickau vsetky rozmery samozrejme pokial tam nemas znameho a ten ti tam nezapise aj pasy ak by si chcel:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
OEV vybavuje predajca, tak trvaj na zapísaní všetkých alterantívnych rozmerov ktoré Opel pripúšťa. Predajca si to zistí ale ak to budeš chcieť dodatočne zapísať Ty, budeš musieť za to zaplatiť!
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL