Zimní pneumatiky a vše okolo - rady, tipy, otázky...
Re: Zimní pneumatiky a vše okolo - rady, tipy, otázky...
aky tuk mas na mysli?
medenu pastu mi uz niekto spominal, ze vraj je to dobre ...
medenu pastu mi uz niekto spominal, ze vraj je to dobre ...
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
- Reklama
Já v týdnu nechal přezout v autorizovaným. Auto mám dva měsíce nové, jen se mi nechtějí pro kontrolu sundávat kola :-\ Předpokládám, že při nasazeném kole to z žádného úhlu vidět nejde.
Tady je spravny postup, je tam rec i o cisteni a mazani ploch http://www.auto.cz/video-vymena-kola-po ... dela-89881
Corsa D Sport 1.4T 88Kw http://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
Astra J Cosmo 1.6T SIDI 125Kw http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
Astra J Cosmo 1.6T SIDI 125Kw http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
Tak nejak dost pochybujem o tom, ze takto postupuju v autorizovanom servise opel (aspon teda bs auto Praha)
Opel Astra Sports Tourer Cosmo (J) 1.6 Turbo 125kW/170k - 2016
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
Zimní pneumatiky a vše okolo - rady, tipy, otázky...
To asi nikde ...
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Já kupoval v BS Auto Brno. Ale přezouval jsem v Adop v Ostravě. Takže až se k tomu dostanu, kola sundám a mrknu na to.
Podla tej fotky je dost kvalitne urobene (mimo tej hrdze) - kotuc je uchyteny malou srobou - niektore automobilky ju tam nedavaju, napriklad Mercedes to tak ma, Ford nie a potom ten plastovy kryt na srobe k poloosi. To je pekny detail. Tiez krytky na srobach kolies. Opel mi najviac pripomina Mercedes a trochu Audi (VW). Niekdy sa o tom mozno viac rozpisemmater píše:Tak som vo stvrtok prezul na zimne 225 / 50 R17 Kleber Krisalp HP2. Pri rychlosti 90-110km/h su trosku hlucnejsie ako letne Micheliny Primacy HP ktore su od vyroby.
Prehadzujem len gumy, na tych istych diskoch. Investicia do durhej sady diskov a TPMS ventilov je velka, ekonomicky je to nevyhodne.
Auto mam od augusta, ked v pneuservise dali dole kolesa tak som videl toto na vsetkych 4 kolesach to iste Nieje to ziadny problem, ale predsa len na novom aute by sa nieco takeho nemalo objavit ...
Tie pneu som mal 6 rokov, maju velmi nizky valivy odpor - dobra spotreba, ale posledne 2-3 roky som sa na nich ( len na snehu) uz bal, boli uz tvrde, zato mali stale min 80%.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Ja som si v provom momente vsimol len tu hrdzu a detaily prevedenia som si uz nevsimal ale suhlasim ...blesk píše:Podla tej fotky je dost kvalitne urobene (mimo tej hrdze) - kotuc je uchyteny malou srobou - niektore automobilky ju tam nedavaju, napriklad Mercedes to tak ma, Ford nie a potom ten plastovy kryt na srobe k poloosi. To je pekny detail. Tiez krytky na srobach kolies.
Zaujimave je, ze hrdza je len na miestach kde je dotyk s diskom. Asi to bude tak, ze sa tam dostane voda a poriadne to nevyschne.
Zatial mam nabehane malo Ako som pisal, su trosku hlucnejsie ako letne, ale ak budu dobre drzat na snehu, respektive v dzazdi a "clapkanici" tak to bude okay.blesk píše:Tie pneu som mal 6 rokov, maju velmi nizky valivy odpor - dobra spotreba, ale posledne 2-3 roky som sa na nich ( len na snehu) uz bal, boli uz tvrde, zato mali stale min 80%.
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
Ja mam takisto tie Klebery a spokojnost.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011