Nove ALU
Re: Nove ALU
Zkus se podívat na nejaky konfigurator,vypln tab auta i s vykonem a potom ti nabidne mozne alu disky,nasledne si to prevedes do jakehokoli eshopu,nezapomen na et!!
Astra J st 1.6 cdti 100kw,mahagon,cosmo
- Reklama
Diky moc vsem za rady. Ted uz jen vybrat ALU, ktere se mi bude libit
Nazdar páni chcem sa spytat či niekto riešil podobný problém ako mám ja. Kúpil som disky WSP Mercury W 2506 na astru.
Rozmer je 8Jx18 ET 46 rozteč 5x115 sedí to presne podľa TP no problém je v tom že ked som ich dal na auto tak sa disk oprel o brzdy a nedalo sa s kolesom pretočiť.
Rovnaký rozmer majú aj stare disky.
Auto je astra J 2010 1.7 81 kw.
Poradí niekto?
Rozmer je 8Jx18 ET 46 rozteč 5x115 sedí to presne podľa TP no problém je v tom že ked som ich dal na auto tak sa disk oprel o brzdy a nedalo sa s kolesom pretočiť.
Rovnaký rozmer majú aj stare disky.
Auto je astra J 2010 1.7 81 kw.
Poradí niekto?
skus pozriet konstrukciu disku. mozno je odlisne riesene vnutrajsok, alebo deklarovane et a rozmer v skutocnosti nesedi. neviem si predstavit, ze ak by vsetko bolo ako na starom disku, ze by nesedel.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Co sa ti oprelo o brzdy ? Vnutorny obvod disku alebo luce disku? Ak luce tak si skus zmerat ET.podla toho by muselo byt velmi vysoke a tym padom koleso hodne zapadnute pod blatnikom.
Ak vnutro disku tak to musi byt strasna blbost.pri 16 by som to chapal ale pri 18??? To by si tam musel mat fakt brutalne brzdy.
Ale v kazdom pripade kontaktovat predajcu
A je to rovnake v predu aj vzadu? A vsetky 4 disky maju tento problem?
Ak vnutro disku tak to musi byt strasna blbost.pri 16 by som to chapal ale pri 18??? To by si tam musel mat fakt brutalne brzdy.
Ale v kazdom pripade kontaktovat predajcu
A je to rovnake v predu aj vzadu? A vsetky 4 disky maju tento problem?
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
Opierajú sa mi iba lúče. Ale sranda na tom je, že disky sú presne taký rozmer ako mám staré disky a je aj zapísaný v TP. Tak som z toho úplný cvok Kontaktoval som predajcu a on mi na to, že to je zlé ET čo som aj tušil. Reklamovať ich vraj nemôžem lebo som na nich mal obuté pneu a na diskoch sú vraj nejaké ochranné známky či čo a tým pádom sa porušili. Pošle mi na to nejaké podložky tak to vyskúšam. Ak to nepomôže tak to bola fakt kvalitná investícia a môžem sa pásť
mozno et aj sedi, len konstrukcia diskov - lucov je ina. premeral by som si na zaklade parametrov konstrukcie ( taky nacrtok s rozmermi na internete) rozmery, ET a vsetko ostatne a porovnal s tym co je uvedene na disku. ak to nesedi, tak potom ci boli obute ci nie je to vyrobna vada a zavadzanie. tym padom by som tlacil na vymenu ci vratenie penazi. ak sedi et a rozmery s TP a bude to konstrukciou diskov, myslim design a tvar lucov, tak to uz je trocha ina vec.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
Tie rozmery mas priamo z disku na zadnej strane alebo len z faktury z eshopu? Vyrobok je jednoznacne vadny a nesposobily na tvoje vozdilo, ak by si pritlacil, dostal by si peniaze spat. Podlozky su riesenie, ale vyhodne skor pre predajcu. Snad ti potom nebudu presahovat kolesa von z blatnikov. Mozes kontaktovat vyrobcu, kde je chyba - http://www.wspitaly.com/produzione?lang=en Mozno ti posle nove disky
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Rozmery mám z disku a to iste je aj na certifikáte ktorý je pri každom disku.
možná není toto kolo určeno pro tvoje auto,podle stránky oplu jenom pro1,6 benzín a 1,7a2,0 diesel se sportovním podvozkem pokud tomu dobře rozumím.