Brzdy
Re: Brzdy
zatlacene brzdy piskaju. tiez som cistil pred sviatkami a daval medenu pastu, lebo sa zalepovali zadne. a niet ani divu, tolko bordelu co sa tam nazbiera. buduci mesiac pojdu i nove zadne platnicky, lebo uz maju svoje odsluzene a premazem a vycistim i predne. tiez som to mal tak, ze ked som brzdil prestalo piskat. tak som zvykol parkrat prebrzdit, aby sa odlepila a neznicil som i kotuce. lebo sem tam bol i zahriaty, ked som zastavil po tom ako som ho pocul
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Reklama
Ahoj vsem,
prohledavam net ohledne problemu se serizenim mechanicke rucni brzdy a nejsem schopen nic dohledat.. nove kotouce + desticky a rucka brzdni az nahore na poslednich dvou zubech. prvnich 5 zubu ani tuk.
zda se, ze na astre J se to neda nikde seridit?.. nenasel jsem video ani navod
lze to nejak nebo tam jsou sptany samostavy ve trmenech?
diky za radu..
prohledavam net ohledne problemu se serizenim mechanicke rucni brzdy a nejsem schopen nic dohledat.. nove kotouce + desticky a rucka brzdni az nahore na poslednich dvou zubech. prvnich 5 zubu ani tuk.
zda se, ze na astre J se to neda nikde seridit?.. nenasel jsem video ani navod
lze to nejak nebo tam jsou sptany samostavy ve trmenech?
diky za radu..
Ale dá: http://www.astra-faq.ru/remont/svhod-ruchnik.html - vyskúšaj, pokiaľ nevieš rusky, myslím že postačia aj obrázky.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Zdravým prosím vás potrebujem poradit.Vyhadzuje mi servis ESP a zaroven svieti kontroka ABS plus kontrolka TC.V servise mi povedali,ze treba vymenit cidlo ABS s loziskom na pravom kolese.Cena nahradneho dielu nie original ale kvalitny za 140eur plus cena prace 40eur.Mate niekto s tym skusenost? Dakujem mam opel astra j st.
Ahojte,
vsimol som si na mojej astre, ze ked mam zahriate brzdy (po jazde) a parkujem tak mi (asi od jedneho kolesa) vrzga brzda pri vracani, vzdy ked pustim pedal. auto je vybavene el. park. brzdou. brzdny ucinok je dobry, ani nepiskaju, je to akoby mechanicka vec. chyba mi niekde vazelina alebo je nieco vyskocene.
Mali ste aj vy take chovanie na svojej astre?
vsimol som si na mojej astre, ze ked mam zahriate brzdy (po jazde) a parkujem tak mi (asi od jedneho kolesa) vrzga brzda pri vracani, vzdy ked pustim pedal. auto je vybavene el. park. brzdou. brzdny ucinok je dobry, ani nepiskaju, je to akoby mechanicka vec. chyba mi niekde vazelina alebo je nieco vyskocene.
Mali ste aj vy take chovanie na svojej astre?
Astra ST 1,4T 103kw Cosmo 6/2013