Čau chlapy
Když jsem měnil olej , tak jsem si všiml že mě z nějakého čidla nebo co to je prolíná olej viz.foto , nevíte co to je? Jestli tam stačí vyměnit nějaký těsnění. Motor 2.0 CDTI 2013
Těsnění
- Reklama
Re: Těsnění
Domnievam sa, že mal by to byť s najväčšou pravdepodobnosťou snímač hladiny (množstva) oleja alebo teplotné čidlo oleja ( neviem, nemám dízel) a do otvoru v olejovej vani by mal byť "len" vsunutý a zaistený segerovou poistkou - popozeraj - pravdepodobne vplyvom tepla je už tesniaci krúžok stvrdnutý a prepúšťa olej. Buď krúžok vymeniť alebo (po odmastení miesta) núdzovo snímač utesniť z vonku vysokotepelným silikónom, ale najlepšie bude zájsť do servisu a za pár minút a pár centov ti to na počkanie urobia.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Pre centy sa ani len nezohnu
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
blesku - to hovoríš z vlastnej skúsenosti alebo len tak z recesie a s ironickým podtónom? Neviem ako inde, ale aspoň tu u nás (MI) pokiaľ prídem, poviem čo chcem a dohodnem si termín a čas, tak mi to urobia - pretože vedia, že prídem k ním zasa - minimálne 1x do roka na ročnú kontrolu, 2x v roku - na jar a jeseň - na sezónne prezutie, preváženie kolies a kontrolu geometrie, okrem toho min. 1x za 2 roky na kontrolu pred STK a EK (dokonca mi bola ponúknuta varianta, že absolvujú (či urobia?) kontrolu za mňa) a pokiaľ je možnosť, tak sa ich snažím doporučiť aj iným majiteľom Oplov. Každý servis pokiaľ chce prosperovať a prežiť by sa mal snažiť si zákazníkov "udržiavať" aj takýmito drobnými opravami.
(prepáčte za OT)
(prepáčte za OT)
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo