Astra 1,4 1O3 kW sports tourer LPG original
Re: Astra 1,4 1O3 kW sports tourer LPG original
No ale ja mám dvojročné auto už po záruke , a tak som asi v prdeli a cvakať to budem musieť sám. a to ma hnevá ,ak sú zelené streky vadné ,mal Opel urobiť zvolávačku a všetkým to v rámci záruky a aj po záruke vymeniť .a nie čakať a meniť zelené vstreky iba tým majitelom áut ktorým sa porucha prejavila počas záruky .
Naposledy upravil(a) RRR1970 dne 18 zář 2015, 07:56, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
ak to je vramci zvolavacky, tak by si nemal cvakat
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
keby tomu bolo tak ,tak mi to v servise oznámia ved som tam bol minulý mesiac dva krát. neviete náhodou kedy ten dokument dokument 14-E-3123 u Opla vyšiel ???
Dnes som to bol taktiež odskúšať ,po prepnutí na LPG motor nevládal ,a ani po stlačení spojky nedokázal akcelerovať a ihned zdochol . vypol som plyn a po chvíle jazdy prepol znovu na plyn ......znovu to zdochlo .auto už na LPG neprepnem asi je to fakt zaseknuté .
Dnes som to bol taktiež odskúšať ,po prepnutí na LPG motor nevládal ,a ani po stlačení spojky nedokázal akcelerovať a ihned zdochol . vypol som plyn a po chvíle jazdy prepol znovu na plyn ......znovu to zdochlo .auto už na LPG neprepnem asi je to fakt zaseknuté .
Argumentuj skrytou vadou, ktorá sa ti prejavila až po záruke. S ohľadom na ten dokument, máš veľkú šancu.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
LPG je už nefunkčné, po každom prepnutí zdochne motor . dnes som našiel niečo podobné o probléme zaseknutých vstrekov .rieši to Servicebulletin 3123
http://www.corsa-d-drivers.nl/viewtopic ... &start=130
http://www.corsa-d-drivers.nl/viewtopic ... &start=130
Dnes som absolvolal servis v ZA . auto ked vyšlo zo servisu, a zázračne LPG fungovalo ,vraj nenašli nič , a ani žiadne chybové hlášky ??? podla prímacieho technika, vraj sa chybové hlásenia po určitých km zmažú ,čo mi nesedí,nakolko keď som prišiel z dovolenky z Chorvátska tak sa chybové hlásenia nezmazali a v servise ich našli,nakolko som sa na to technika pýtal .a teraz auto prejde od LM do ZA a chybové hlášky sa zrazu nevedia nájsť . dalej mi dnes technik tvrdil že zaseknutie vstrekov LPG je teraz bežné , že to spôsobuje nekvalitné LPG od Tomegas ,vraj tam pridali v nemecku nejakú zložku ktorá spôsobuje zaseknutie vstrekov. že teraz majú vraj od nekvalitného LPG vela porúch .odpovedal som mu že žiaden Tomegas netankujem a ani som netankoval . no zarážajúce je že keď som sa ho pred dovolenkou pýtal ako je to z poruchovostou LPG ,tak mi tvrdil že nemajú žiadne poruchy. neostáva mi iba zaznamenávať kamerou každé prepnutie štartu LPG a následné poruchy ,aby mi v servise verili a nerobili zo mna blbca
a potom asi osloviť OPEL priamo v DE a dovozcu v SK, a slovenské médiá a trvať na odstránení poruchy aj po záruke na základe skrytej vady a menení vstrekov u iných áut v záručnej dobe .
a potom asi osloviť OPEL priamo v DE a dovozcu v SK, a slovenské médiá a trvať na odstránení poruchy aj po záruke na základe skrytej vady a menení vstrekov u iných áut v záručnej dobe .
Podla mamy https://www.opel.sk/tools/opel-lokaliza ... dajca.html
Mas blizsie servis v Ruzomberku, alebo potom skusit BB alebo Poprad.
Alebo obvolat vsetky servisy a zistit ich nazor a pripadne ci s tym maju skusenost. Podla moji vedomosti je kazdy predajca samostanta firma a medzy sebou si nepovedia nic, neodovzdaju ziadne skusenosti ...
Mas blizsie servis v Ruzomberku, alebo potom skusit BB alebo Poprad.
Alebo obvolat vsetky servisy a zistit ich nazor a pripadne ci s tym maju skusenost. Podla moji vedomosti je kazdy predajca samostanta firma a medzy sebou si nepovedia nic, neodovzdaju ziadne skusenosti ...
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Mater, chodia aj na spolocne skolenias. Lebo ked som na prvej astre riesil fiuxaciu volantu, tak mi vraveli, ze sa spyta na skoleni, ci sa s tym stretli a co to sposobuje. Bral siom to ako seriozny pristup, ze ked sa s tym este nestretol, tak sa poinformuju. Preto si myslim, ze nejaka komunikacia tam musi byt. Hlavne ak je na to vydany i obeznik ako pri lpg.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
O RK ,servise viem .je 10 km odo mna . no je to najmladší predajca OPELU asi na SK . takže predpokladám takže ich skúsenosti z opravami , oproti ZA sú naozaj minimálne .
O RK ,servise viem .je 10 km odo mna . no je to najmladší predajca OPELU asi na SK . takže predpokladám takže ich skúsenosti z opravami , oproti ZA sú naozaj minimálne .