tiez som to reklamoval pri prvej astre, ked som aml uz 0,7 odchylku. nakoniec druhy pokus sa zastavil na 0,4

teraz to uz ani neriesim...ale drzim palce a informuj nas, som zvedavy ako pochodis
Tak jestXavier píše:tak tam je samo spotreba vyssia...som pisal preto, lebo udaval 205ky a ratam, ze ma v lete 225ky.
Protože odpověď přes servis byla negativní, tak jsem se to snažil řešit přes centrálu, nic méně se stejným výsledkem:kotek píše:Z jiného soudku k dané motorizaci ( i když je to obecný neduh): Dnes jsem v rámci první garančky k velké nelibosti servisu Opel Novotný uplatnil oficiální písemnou reklamaci na disproporci průměrné spotřeby mezi PC a skutečnou spotřebou. Doložil jsem roční statistiku PC , tankování, najetých km. Průměrná odchylka je 0,58 l/100km. Vyslechl jsem si přednášku o tom, jak je tento údaj jen orientační, ve svém důsledku zanedbatelný a to že G Astře byla odchylka několik let téměř nula nic neznamená, protože motory jsou nové a vše je jiné a hromadu jiných žvástů. A protože jsem trval na tom, že pokud mi to nejsou schopni odstranit, tak že žádám písemnou odpověď k mé reklamaci, tak že se celá kauza přesunula na centrálu. Na odpověď se čeká.
To vypada, jako by to vubec nemeril, jenom tam hazi nejake hodnoty podle polohy pedalu. Mne ukazuje prumernou spotrebu +0,5L nez je skutecnost podle km na mape a palivomeru. Jedine ze by byl spatny ten palivomerkotek píše: "Záležitost jsme řešili přímo s Technickým oddělením Opel a dle jejich vyjádření je tento údaj pouze informativního charakteru a není možná jeho korekce."
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |