Ahoj klusi, tak se mi to začlo projevovat taky parkuji na sídliští, teplota 13 - 17st. Nastartuji a motor jako by jel na 3 válce. při lehkém sešlápnutí plynu na 2 -3s se pak motor chytne a jede normílně. Dělá to jen ráno, pak po celý den nic. Prozatím mi to udělalo za měsíc 3x a to jezdím každý den. VIN dávám od novoty od porvní nádtže a tankuji MOL 95 a na sem tam 100. Je pravda že jezdím krátké trasy a 1x za týden to projedu dál, včera jsem zahřál motor a pak to protáhl 2s do 5000ot, 3s opět 5000ot déle podržel a pak 4s zase 5000ot, ať se to pořádně provětrá. Je pravda, že jezdím pořád na stejnou pumpu i stojan číslo 4

, příště natankuji asi jinde a uvidím.
V zimě jsem to nezaznamenal a jak jsou teploty vyšší, tak taky ne, a jak píšu, z 30 startování a teplot v tomto rozmezí mi to udělalo 3x. Pro jistotu jsem kontroloval oléj, měněm před 3000km a je v pohodě, hladina vody taky v pohodě. Jinak motor nevykazuje žádné problémy, táhne bez problémů, po ujetí 40km, jsem otevřel kamotu a díval jsem se jak se chvěje motor a jen úplně minimálne skoro nic, tak že v pohodě. No myslel jsme si prvně, že mi otečla svíčka, ale v 39tis. to by bylo hodně podezřelé. No i to v dnešní době je možné.
Blask: projevuje se ti to ještě.