Motor nestartuje
Motor nestartuje
Zdar chlapáci zkusím se zeptat o radu vlastním opel astra J 2010 1.7 DT 92KW, auto nejde natočit , při zapnutí klíčku startuje když chytne tak jen na pár sekund a chcípne . Když vydrží o pár minut déle nastartované tak mi to příjde že nejde na všechny válce nemá ten správný čistý zvuk . a stejně chcípne při každém startu ,připojeno na Diagnostiku a ukázalo mi to viz foto . Napadla mě varianta řídící jednotka ? neměl by třeba někdo radu nebo už se stím někdo setkal . Díky za veškeré info . Přikládám fotky z diagnostiky a z palubního pc .
- Reklama
Motor nestartuje
No chlape to bude ten filter na vine. Niekto nieco zanedbal ... treba to nejako nastartovat a jazdit nech sa vypali DPF-ko. Plynula jazda na nizsi prevodovy stupen a vyssie otacky (nad 2000)
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Re: Motor nestartuje
když by to jezdilo tak bych ho rád vypálil jenže při nastartování nedrží ani volnoběh hned nebo po pár vteřinách to chcípá .
Motor nestartuje
Ani s nohou na plyne?
taky jsem zkoušel vůbec nemá snahu ani že by přidal motor , chcípne a konec .
Tak zostáva asi len odťah do servisu a pokúsiť sa vyvolať regeneráciu DPF softwarovo (niekde som čítal, že sa to dá). Chvalabohu, že ja takú vymoženosť (DPF, AGR) nemám - prichádzam o veľa .
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
to bych mohl zjistím si zda to někdo udělá v okolí a uvidíme . Jo to se máš
Motor nestartuje
Na Vyvolanie regeneracie softwarovo je taktiez potrebne nastartovane auto
Ako by to vypalovalo?
Ako by to vypalovalo?
Nemohla by být vadná řidiči jednotka motoru ? Ze to nechce běžet. Jen co jsem četl přibližně podobný problém tak mu to dělala řídící jednotka nakonec.
Diag ti pise aj problem s immobilizerom, vymaz chyby a skus nastartovat s druhym klucom nech vylucis tuto moznost....
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013