Prevodovka - Kontrolny srob
Re: Prevodovka - Kontrolny srob
Tak jsem se do toho dnes pustil a vyteklo mě jen asi 1,6l. Tak jsem tam dolil 2l, byl projet a dobrý. Uvidím ráno až bude auto úplně studený, jestli je to rozdíl. Nato že tam mám mít 3,2l a vyteče půlka je divný.
- Reklama
Jakou metodu jsi zvolil, vyndaval jsi baterku? Co spodek převodovky při vypouštění, musel jsi sundat celý kryt pod motorem? A ještě by mě zajímalo jaký olej jsi použil?
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Olej jsem kupoval tady tento https://www.doopla.cz/dily/olej-prevodo ... 4-454.html. Ze spoda jsem odsrouboval ty plastové kraje, jinak by nato ten olej tekl. A baterku aji ten kryt jsem oddelal, není to žádná práce, abych nato měl prostor. Ale furt nechápu, že mě vyteklo jen 1,6l oleje. A někde psaly že tam je 1,8l, a jinde zase 2,2 a podle vín dokonce 3,2 jsem tam měl mít. Tak jsem tam dolil podle toho co vyteklo a udělal kompromis na 1,9l podle německého fóra. Takže kdyby někdo chtěl, tak mě zbyl jedno balení neotevřený,ptz jsem kupoval 3l.
Cau
v navodu ctu ze se ma menit i ten FILTER PLUG, ktery nemam. Plus nemam momentak, je problem se tam dostat jinak nez s momentovym klicem?
Chtel jsem to menit sam, ale jak to tak vidim, pokud je tam pristup fakt napytel, asi to necham vymenit v ramci technicke..
v navodu ctu ze se ma menit i ten FILTER PLUG, ktery nemam. Plus nemam momentak, je problem se tam dostat jinak nez s momentovym klicem?
Chtel jsem to menit sam, ale jak to tak vidim, pokud je tam pristup fakt napytel, asi to necham vymenit v ramci technicke..
Nejdůležitější je dojet vcelku. Spěchání a silnice nejsou kamarádi. Nespěchejte. :)
Já si to nechal udělat zároveň s roční prohlídkou a výměnou motorového oleje, atd.
Opel servis si za práci vzal 342kč+DPH, ale mastný byl olej(383kč/l), ale s tím jsem už tak nějak počítal.
Suma sumárum cca 1350kč s DPH.
Opel servis si za práci vzal 342kč+DPH, ale mastný byl olej(383kč/l), ale s tím jsem už tak nějak počítal.
Suma sumárum cca 1350kč s DPH.
Astra J ST 2015 Cosmo 1.6 CDTI B16DTH 100kW
Tak to je prijatelna cena.
Olej uz mam takze to asi necham na na odbornikovi
Dik
Olej uz mam takze to asi necham na na odbornikovi
Dik
Nejdůležitější je dojet vcelku. Spěchání a silnice nejsou kamarádi. Nespěchejte. :)