kontrolka motoru u plynu
kontrolka motoru u plynu
Zdravím pánové.Mám problém s astřičkou a nikde jsem nanašel odpověd.Mám astru 1.4 16v s plynem.Při jízdě do kopce při přidání plynu se rožne kontrolka motoru.Pokud uberu plyn opět zhasne asi do 10sekund.Na plyn to nikdy neudělá.Diagnostika nepíše žádnou chybu.Nemohlo by to být palivové čerpadlo/bávat málo beznzínu/?Nevíme jestli ho diagnostika načte.Díky za každou radu.
- Reklama
Re: kontrolka motoru u plynu
Čerpadlo sa mi moc nezda ,skôr vstreky alebo starý benzín. Oni sa zvyknú pri plyne občas zalepiť ,kedže sa jazdí malo na benzín hlavne v lete. Všetci čo montujú lpg splynovače ti povedia že raz za čas treba vyjazdiť aspoň pol nádrže len na benzín.Neviem kolko tankuješ v lete benzínu.Ja maximalne za 20eur aby tam dlho nestál a raz za rok v zime natankujem plnú nadrž a nalejem do nej aditívum aby to trochu prečistilo.Takže najprv by som sa nejako zbavil stareho benzínu ak ho tam máš , tak aby ho tam zostalo čo najmenej a potom natankoval nový aj s aditívom a jazdil len na benzín kym to neprestane (poprípade vymenil tiež palivový filter).A ked to neprestane tak jedine servis
Opel astra ST 103kw LPG
Re: kontrolka motoru u plynu
Ta jazda do kopca, da sa to pretransformovat na otacky, napriklad ze nad 4000otacok zapne kontrolku? Aj dole kopcom nad 4 alebo len hore, ked je obohatena zmes? Robi to od namontovanie alebo len teraz - po kolkych tisicoch km? Ci nie su podpalene ventily uz?
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011