Interval DPF pre vsetky dieslove motory!
Re: Interval DPF pre vsetky dieslove motory!
To Bobila:
Kontrolka je vypnuta a svietit ti ano nebude, maximalne ked je az zle, ja si to vsimnem na zvysenej spotrebe, a lahko si overim tym ze zacnem brzdit motorom, namiesto 0,0l okamzita od 1,8-3,5l na 100km, (teda az po tej navsteve servisu co som mal hned na zaciatku)
Kontrolka je vypnuta a svietit ti ano nebude, maximalne ked je az zle, ja si to vsimnem na zvysenej spotrebe, a lahko si overim tym ze zacnem brzdit motorom, namiesto 0,0l okamzita od 1,8-3,5l na 100km, (teda az po tej navsteve servisu co som mal hned na zaciatku)
Uz coskoro
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
- Reklama
Vcera v Noci regeneracia cca 400km ..
Uz coskoro
Dalsia regeneracia po 335km, zivotnosti oleja klesla zo 70% na 68% a spotreba z 5,7l na 5,9l.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
Nechám si přehrát nejnovější firmware enginu a potom uvidím. Jestli to nepůjde aspoň na 400-500km, budu reklamovat u oplu. Už mě to celkem sere po cca. 8000km je olej ko a vylejvají mi 7,5l olejové náplně, takže motor se utopenej v naftě. Regeneraci jsem za ty dva roky přerušil, tak cca. 5x. Nevím proč to nenechali na těch cca. 600-800km.
Aky mas motor a rocnik?franta píše:Nechám si přehrát nejnovější firmware enginu a potom uvidím. Jestli to nepůjde aspoň na 400-500km, budu reklamovat u oplu. Už mě to celkem sere po cca. 8000km je olej ko a vylejvají mi 7,5l olejové náplně, takže motor se utopenej v naftě. Regeneraci jsem za ty dva roky přerušil, tak cca. 5x. Nevím proč to nenechali na těch cca. 600-800km.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
1,7 81kw 2010
Teraz cca 600km Mix dialnica cca 200 a zbytok mesto ale nemohol som nechat dokoncit tak uvidim kedy pride dalsie cistenie
Uz coskoro
Caute
mam Astru ST 1,7 cdti 81 kw a zatial mam najazdenych nieco vyse 1300 km a regenerovalo mi 4 x
Co je celkom dost ale zodpoveda to tomu intervalu co tu pisete.
Dost je to otravne kedze ten interval je dost kratky..pre mna to znamena asi tolko ze raz otocim BA a este sa trochu pomotkam povedzme po meste a uz aj regeneruje zatial som sa riadil vasimi radami, konkretne o okamzitej spotrebe a je to asi najlepsie co sa da lebo inak by som to asi nezistil takze dik za radu zatial som neprerusil regeneraciu ani raz a raz sa mi stalo ze som zastal a spotreba bola 3l/h tak som sa isiel prebehnut a zregenerovat uz si pripadam dost psycho aby sme v 21. storoci riesili taketo problemy ale vsak pohoda inak ja som mal zivotnost oleja hned po prebrati vozidla 92 % teraz mam 86 %
Zatial inak spokojnost s autom ako takym, sem tam nieco vrzne ale to neriesim lebo dnes vrzga asi kazde auto ak bude cas aj priestor hodim potom nejaje foto
mam Astru ST 1,7 cdti 81 kw a zatial mam najazdenych nieco vyse 1300 km a regenerovalo mi 4 x
Co je celkom dost ale zodpoveda to tomu intervalu co tu pisete.
Dost je to otravne kedze ten interval je dost kratky..pre mna to znamena asi tolko ze raz otocim BA a este sa trochu pomotkam povedzme po meste a uz aj regeneruje zatial som sa riadil vasimi radami, konkretne o okamzitej spotrebe a je to asi najlepsie co sa da lebo inak by som to asi nezistil takze dik za radu zatial som neprerusil regeneraciu ani raz a raz sa mi stalo ze som zastal a spotreba bola 3l/h tak som sa isiel prebehnut a zregenerovat uz si pripadam dost psycho aby sme v 21. storoci riesili taketo problemy ale vsak pohoda inak ja som mal zivotnost oleja hned po prebrati vozidla 92 % teraz mam 86 %
Zatial inak spokojnost s autom ako takym, sem tam nieco vrzne ale to neriesim lebo dnes vrzga asi kazde auto ak bude cas aj priestor hodim potom nejaje foto
Opel Astra ST 1,7 cdti Cosmo
Tak dnes rano cca 3953 km som zas dostal hlasku Service Car soon ...
Isto zas filter ... a to som za posledny tyzden nabehal 1000 km dlhych tras, vypalovanie som neprerusil ...
Som zvedavy co povedia zajtra v servise ...
Isto zas filter ... a to som za posledny tyzden nabehal 1000 km dlhych tras, vypalovanie som neprerusil ...
Som zvedavy co povedia zajtra v servise ...
Uz coskoro
Takze sa nepustila regeneracia filtra a hlaska prisla po 900 km bez regeneracie ...
Uz coskoro