Interval DPF pre vsetky dieslove motory!
Re: Interval DPF pre vsetky dieslove motory!
taktiez som nevidel este ziadnu hlasku a to som zopar krat musel ukoncit vypalovanie (vyssia spotreba na volnobehu)... nesvietilo nic...
znamy ma 2,0 cdti tu 118 kw verziu myslim rok 2012 mozno 2011 ....
ani nevedel ze tam nejake dpf je jazdi vypina motor kej je treba ...
a nesvietilo mnu este nic ...
znamy ma 2,0 cdti tu 118 kw verziu myslim rok 2012 mozno 2011 ....
ani nevedel ze tam nejake dpf je jazdi vypina motor kej je treba ...
a nesvietilo mnu este nic ...
Opel Astra J ST 2.0 CDTi 121kW
- Reklama
Tak já stále bojuji s DPF. Stále se mi regenerace pouští cca 3x týdně a padá to do chyby p2003 a p242f. Pořád nechci veřit, že je DPF nevratně zanesen(v tom případě se nerozsvítí kontrolka ucpaného DPF?!?!).
Víte někdo korektní hodnotu tlakové diference DPF když není ucpaný? Hodnotu při řízené regeneraci z diagnostiky jsem měl okolo 15kPa...
Po internetech jsem se dostudoval, že by mohl být i ten sensor v háji, nebo hadice k němu...
Víte někdo korektní hodnotu tlakové diference DPF když není ucpaný? Hodnotu při řízené regeneraci z diagnostiky jsem měl okolo 15kPa...
Po internetech jsem se dostudoval, že by mohl být i ten sensor v háji, nebo hadice k němu...
Re: Vypalovanie DPF!
Radek116 píše:Já jezdím dost po městě a tak dvakrát za nádrž se mě rozsvítí hlášení a jedu se projet cca 15 km abych vypálit. Disesel s DPF do města ne !!!! (mám to služební).
pokud UŽ SEROSVÍTÍ HLÁŠENÍ, TAK TO UŽ JE ZA 5 MINUT 12. jINAK PROBÍHÁ REGENERACE PRŮBĚŽNĚ
Astra J, 2.0 diesel, 121kw, najeto 210k a o filtru ani nevím.
ahojte ja mam 1,7 81 kw kazdy den rovnaku trasu a regenaracia 240-260 km presne viem kedy sa regeneruje. stupne spotreba. kto to nevie vycíhat treba si spravit kontrolku na regeneraciu. pred Jckom som mal Hcko a dorabal som to tam lebo to kupovala baba a nechcel som aby to upchala! ak sa dviha jladina oleja tak je filter pripchaty( tazko priechodny) alebo niektora tryska cura naftu
Měnil tady už někdo DPF za nový? Máte zkušenosti s polskou druhovýrobou?
Nikdo neměnil?
asi 108t km a naozaj o nom ani neviem.... sem tam po vypnuti aj hucia ventilatory a citit smrad po spalenej gume, ale auto sluzi mne nie ja autu...
ale je pravda ze pravidelne chodim dlhe cesty aj 300 km ... takze sa dovypali vzdy na 100%
ale je pravda ze pravidelne chodim dlhe cesty aj 300 km ... takze sa dovypali vzdy na 100%
Opel Astra J ST 2.0 CDTi 121kW
Myslím že to je presne ako u Hčkovej Astry. Treba si pred vypnutím motora keď sa zaparkuje pozrieť aktuálnu spotrebu na palubnom PC, ak je 1.7L a vyššia tak sa pravdepodobne vypaluje filter.. Mne sa to stalo včera tak som vystúpil a hučal aj ventilátor takže sa pravdepodobne vypaloval..
Astra J ST 2.0 CDTi, 201 PS 147kW cosmo, 2014
Tak dneska mi z důvodu vadného a ucpaného DPF bouchla hadička k čidlu dif. tlaku. Rána jak prase a domů jsem jel 30km/h. Předcházelo tomu spadnutí do nouzáku a absolutně tupé reakce na plyn.
Zvláštní je, že se mi nerozsvítila ani jednou kontrolka ucpaného DPF, ale stále to padalo do chyb 2003f a p242 - což jsou problémy s regenerací.
Zvláštní je, že se mi nerozsvítila ani jednou kontrolka ucpaného DPF, ale stále to padalo do chyb 2003f a p242 - což jsou problémy s regenerací.