Nazdar chalani, mám J-éčko 2/2013 1.7. cdti 96kw 117 000 km a mám ju zhrbna pól roka. Od kúpy, teda od leta, registrujem kolísanie otáčok a to najmä pri zapnutí klímy, kedy to zakolíše najviac a potom sa sem-tam ručička otáčkomera pohne, no nie v pravidelných intervaloch ako na videu v úvode témy, občas ma to rozčulovalo ale zvykol som si to odignorovať,

keďže sa to nestávalo pravidelne, tankujem len tú "drahšiu" naftu s aditívami. So spojkou mám to sté, pri pomalom vyšliapnutí dôjde k zvýšeniu otáčok, ako keby fakt bolo softvérovo dané umelé zvýšenie z dôvodu rozbehu, to bola ďalšia vec, ktorá ma prekvapila, pri rýchlom vyšliapnutí to je OK. Asi dva týždne dozadu som vymenil baterku kôli badateľnému zníženiu napätia večer pri zapnutých svetlách, keď som otočil volantom, svetlá sa trochu ako keby stlmili, bolo mi jasné že to bude malou kapacitou pôvodnej baterky (4 roky), rosvietila sa mi medzitým aj kontrolka ESP a posilovača (na orandžovo)....po výmene baterky zmizli všetky príznaky, kolísanie aj kontrolky....toť moje postrehy .....