Motor cuká astra 1,7ctdi a17dtr r.v. 2011
Motor cuká astra 1,7ctdi a17dtr r.v. 2011
Zdravím všechny příznivce opel značky Konečně jsem si pořídil mojí vysněnou astru která mě bohužel pěkně zlobí Při jízdě mimo město jede astra báječně(dost mě překvapila ) ,ale jak vjedu do města tak motor začne vynechávat jako kdyby do něj nešla nafta. Nedělá to vždy ale celkem dost často Zatím jsem vyměnil palivový filtr a nechal jsem formou záruky vyčistit DPF filtr(prý byl malinko přicpaný). V oplu mi řekli že jim to jinak nehlásí žádný chyby(též formou záruky). Samozřejmně jsem u mechanika nestál a nehlídal ho tak jim musím věřit. A proto se obracím s prozbou na Vás. Jestli někdo z Vás neměl podobný problém. Předem děkuji a budu rád za všechny příspěvky
Opel Astra J 1.7cdti
- Reklama
Re: Motor cuká astra 1,7ctdi a17dtr r.v. 2011
Kdyz jenom ve meste tak mozna EGR je ucpany? Pripadne
http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=7 ... aku+paliva
http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=7 ... aku+paliva
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Zdravim,
kolko mas kilometrov?
Ja som mal presne to iste pri cca 120 tis. km-oprava resp. odstranenie velmi jednoduche rozober cely EGR ventil ja som este aj skrtiacu rozobral a vycistil aj sanie pokial sa mi dalo rozobrat a aj hadicu do intercooleru. Po tomto cisteni cca 11 tis. km vsetko OK.
kolko mas kilometrov?
Ja som mal presne to iste pri cca 120 tis. km-oprava resp. odstranenie velmi jednoduche rozober cely EGR ventil ja som este aj skrtiacu rozobral a vycistil aj sanie pokial sa mi dalo rozobrat a aj hadicu do intercooleru. Po tomto cisteni cca 11 tis. km vsetko OK.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
Děkuji za rady a tipy Najeto mám 137000km. Zítra zkusím rozebrat egr a zkusím to tam trochu vyčistit......
Opel Astra J 1.7cdti
Tak EGR vyčištěný i komplet sání a motor cuká furt Zjistil jsem že nejčastěji to cuká když je motor teplý a hned po nastartování.....tzn. že ujedu 20km potom motor chcípnu. Za chvilku nastartuji....na volnoběh motor beří normálně......rozjedu se a motor začne cukat......cuká cca minutu pak běží normálně. Když pak motor opět chcípnu tak se vše opakuje na novo Už jsem celkem zoufalý Děkuji za jakékoliv rady a připomínky
Opel Astra J 1.7cdti
Ještě jsem vyčistil čidlo tlaku v sání(bylo dost zaprasené ) a auto cuká furt. Zjistil jsem že za chladného počasí astra cuká o hodně méně než za tepla. Už jsem zoufalý
Opel Astra J 1.7cdti
vemary píše:Ještě jsem vyčistil čidlo tlaku v sání(bylo dost zaprasené ) a auto cuká furt. Zjistil jsem že za chladného počasí astra cuká o hodně méně než za tepla. Už jsem zoufalý
Váha vzduchu
kolega mel podobny problem na sve 1,7 a nasel netesne saci potrubi, rikal na spojeni dvou hadic, presto je nejaka manzeta, ale to prej nestacilo, sundal manzetu rozpojil hadice tu s mensim prumerel obalil par vrstvama izolacky a smontoval, od te doby nema problem....... podival bych se po tom
Děkuji všem za pomocné rady Problém je už konečně vyřešen..... Byla špatná lambda sonda. Naštěstí vyřešeno v rámci reklamace
Opel Astra J 1.7cdti
a hlasilo ti chybu?
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L