LPG Ostrava a okolí

RRR1970

Re: LPG Ostrava a okolí

Příspěvek od RRR1970 » 26 led 2016, 13:44

LPG BENZINOL KRUPINA ,klasický príklad. potreboval som zistit tel. kontakt na čerpačku Benzinolu v Krupine lebo tel. nemajú vôbec na internete uvedený .preto som zavolal na Benzinol-Slovakia a požiadal som ich o tel. kontakt na uvedenú čerpačku .odpoved pracovníčky bola že uvedená čerpačka nie je ich . :D
https://www.google.sk/maps/place/Benzin ... 0f5032fcf6
a potom si myslíte že tankujete na značkovej pumpe....

Reklama

lucky

Příspěvek od lucky » 26 led 2016, 14:10

Ako majitel siete cerpacich stanic (Benzinol Slovakia) by som toto povazoval za neakceptovatelne a hned by som to s prevadzkovatelom riesil.
Je sice mozne ze dana prevadzka nebola dostatocne ziskova a tak bola predana sukromnej osobe, no v takom pripade by mala odstranit vsetky reklamne znaky spajajuce ju s Benzinol Slovakia. Kvalita prevadzky sa sice moze zlepsit alebo aj zhorsit ale z mojho pohladu je toto zavadzanie zakaznika. Ak chcem raz tankovat na cerpacke z tejto siete tak nech to aj realne je cerpacka Benzinol Slovakia a nie len nieco co sa tak tvari.
Astra J ST, 1.4 103kw, cosmo, LPG

mater

Příspěvek od mater » 26 led 2016, 14:58

Nieje to fransiza {Franšíza - dlhodobá spolupráca medzi materskou spoločnosťou a jej dcérskymi pobočkami. Materská spoločnosť (franšízor) poskytuje na základe zmluvy o spolupráci svoje know-how dcérskym spoločnostiam (franšízantom). } ????

Takze ked volas niekde na ustredie benzinolu tak teta pozrie iba do vlasntych cerpaciek a ta pri kurpine je fransiza.

Ked tankujes tak si pozri blocek, tam je napisana na koho je prevadzka. Vela Slovnaft cerpaciek to tak ma.

btw, PHM kupuju od matky, ale ked ide okolo lepsia ponuka tak si myslim ze im nic nebrani kupit ....
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012

lucky

Příspěvek od lucky » 27 led 2016, 13:52

mater mas pravdu. Toto sa mi podarilo zistit od znameho ktory pracuje v Slovnafte a z casu na cas chodi kontrolovat cerpacky.

"Cerpacky a paliva vlastnime my. S najomcom mame zmluvu. On plati najom a vlastni tovar v shope a jedlo v restauraciach. On si plati ludi a ma z toho zisk podla toho kolko preda. Takze je to Slovnaft ale je tam clovek v podnajme ktory ma tovar v shope"
"Vieme o kazdom litri co pride do nadrze, prejde stojanmi a zauctuje sa na kase. V nadrziach mame hladinomery ktore su napojene online. Stojany su nase, pocitaju vsetko a su tiez napojene online a kasy su tiez nase. Je to vsetko zabezpecene a stalo to riadne prachy takze nema sancu."

Ak by mal niekto info ako to funguje u inych sieti cerpacich stanic, mohol by to tu doplnit aby sme mali aspon ako taky prehlad ako to funguje inde a hlavne odkial beru palivo. Najvacsi totiz neznamena automaticky najlepsi.

Mozno by bolo dobre presunut posledne konverzacie do inej temy. Myslim ze sme sa dost odklonili od prvotnej myslienky.
Astra J ST, 1.4 103kw, cosmo, LPG

Xavier

Příspěvek od Xavier » 27 led 2016, 14:12

hej, slovnaft mozem potvrdit, ze je to takto. Kamos robil pre slovnaft a mal na starosti cast prevadzky, kde sa naplnali cisterny. A mal online apku na pc, kde videl ktora cisterna, kolko natankuje, kam ide, kolko tam vylozi, atd. mal to k dispozicii 24h denne. A tiez mal aj no name benzinky, ktore pravidelne beru iba od nich. Podla toho tankovaval do vlastneho auta, ked bol mimo ofiko slovnaftskej.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 28 led 2016, 08:45

Tak jsem se trochu poptal v práci, kde se v Ostravě dobré LPG a dost lidí mi potvrdilo jedmo místo - http://mapy.cz/zakladni?x=18.2407261&y= ... &id=437064

Je to čerpací stanice na ul. Rudná 3187, Ostrava.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory

Odpovědět