Tak som bol vcera na prvej rocnej servisnej prehliadke. Zirafa mala najazdene 20253km. Cca pri 19800km zacal PP hlasit ze mam ist na vymenu oleja.
Bol som v Roznave, a dali tam akoze zlavu na olej a tak som miesto 26.25euro za liter platil 14.9euro za liter. Nemali problem pouzit moj olej, ale zapisuju to. Teraz si nepametam ze kam, ci je to napisane len na objednavke alebo je to v servisnej knizke, v systeme. Dalsia najdrahsia polozka bol LPG filter 42.96euro. Celkova suma bola 157euro.
Reklamoval som:
- tazko sa posuvaju zadne sedacky, namazane, OK
- vrzgajuce packy na posuvanie prednych sedadiel, namazane OK, btw isiel som si sadnut do vystavovanych aut a vrzgali skoro v kazdom
Este som reklamoval:
- obcasne pohnutie soferovej sedacky do strany, obcas ked sa strieda prava a potom lava zakruta. Nevedeli to odstranit, respektyve vyzadovalo to asi dlhsi cas, ktory nemali

- vrzukanie z kufra, niekedy staci drobna nerovnost a ozyva sa take pisklave vrzukanie, volizili sme sa tam okolo servisu ale pani len spekulovala. Kazdopadne to nieje plato lebo uz cca 2 tyzdne jazdim bez neho
Zabudol som reklamovat:
- rezonovanie niekde v predu, bud pristrojovka alebo plastovy kryt pri spetaku
- dazdovy sensor, pri nastavenej rovnakej intenzite niekedy stiera az priliz casto a inokedy az priliz malo
- svetelny sensor, niekedy reaguje na tunely OK, ale posledne az prekvapivo pomaly, neskoro zapyna pri vojdeni do tunela a velmi neskoro potom vypyna.