Nevidím duvod proč by to nemělo fungovat v Enjoy stejně se to musí spárovat protože tam je jiný displej.
Navigace jde na Windows CE 6.0 operating system
GPS menu supports 17 languages: Dutch, Hungarian, Czech, a jine
Map supported: Route66, Tomtom, Igo, Get5, Papago etc,
i cena je celkem slusná.
A kde to chceš kupovat na ecrater.uk stojí poštovné 40 liber na ebay chtějí 45liber a i vice ,jinak tam jsou
i informace základní více ti stejně asi neřeknou pokud ano dej to jsem asi si ho také koupim maji tam i couvaci
kameru stoji kolem 23dolarů.Tady chtějí za tu kameru asi 3500kč
info
Size: 10.3 x 3.2 x 5.1cm
Sensor:1/3"color CMOS, OV7950
Effective pixels:656X492
Lens angle:170 degrees
Resolution: 420 TV Lines
Shutter speed: 1/60s-20us
Waterproof: IP67
Minimum illumination: 0.2Lux
Voltage:12V
Operating temperature: -40 to +80 RH95%Max
TV System: NTSC (if you need PAL, please contact us before purchasing)
Přílohy
Naposledy upravil(a) mufix dne 18 úno 2011, 16:00, celkem upraveno 1 x.
Vyzera to lakavo...ale asi to bude pekna makacaka..nainstalovat to cele do auta, treba vybrat povodny dispej....cele to nakablovat..atd....a ako to vlastne cele bude fungovat s povodnym radiom?...az sa teda rozhodnes pre kupu..tak potom daj vediet ako prebehla instalacia
No a když to budeš dělat sám, tak asi ztráta záruky..
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No já bych si to nechal dělat v sevisu stejně se to musí nastavit v počítači a můj op com čína mi nechce komunikovat sice astra J tam je ale píše mi to unit ecu. No navíc dneska není problém sehnat doklad že ti to montovali v servisu.
Odpovedal mi predajca z CNBUY cena je 442 USD a postovne na Slovensko cez UPS 66 USD,
zatial si nebol isty ci to pojde namiesto CD400, cakam este odpovede na par otazok