No nám se v pátek večer vrátil syn z výměného pobitu v Anglidi a tak jsme ve 14 dení karanténě a mám tu jedinečnou příležitost pracovat z domova, tak omezení moc nevnímáme. Nakoupil jsme na 14 dnů jídlo, pečivo v mražáků a nastala nám reality show - Vyvolení . Prozatím to snášíme dobře a bez komplikací, koronavirus nikdo nemáme a příznaky taky ne. Žádne teplaty, kořel a jiné příznaky.
Snad to tak zůstane a přiští týden, bude po všem snad.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Tak ja drtim HO od minulej stredy, nakupil som tiez jedlo, 20cm vrstva v kufri. No vez vikend som uz absolvoval so synom trahnie zubu a dnes lekara pre AB. bude to ale na dlho este. Dnes i servis volal, ze diely nepridu, servis zatvoria a ze nech si uzivam tazko vydobite nahradne vozidlo na neurcito. Inak mi je to suma fuk teraz. Hlavne nech nas to obchadza a sme zdravi.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
caute,
aj ja som minuly tyzden zahajil home office, zatial do 31.3..uvidime ako dalej, ale osobne si nemyslim, ze v aprili nabehneme do roboty
u nas v meste sa to preriedilo..vraj tu mame v okrese 2 pripady, cas ukaze ako dalej..
nakupene mame, len obcas (1/tyzden) vybehnem pre taky zaklad (pecivo, salam,..) to sa hadam bude dat, ale planujeme si piect pecivo doma..teda vyskusame to
Pracuju už takto skoro 6 let, dá se, ALE ty děti i žena jsou rušivý element. Každopádně pokud bys byl jen s dětmi sám je to větší problém Stačí koupit PS4 nebo XBOX a máš pár hodin čas na práci
Ja uz home office provozuju 19 let a presne jak pisete, ted je to hell office. Deti si sice sami vyhrajou, ale i tak je furt vnimam. Uz aby zas sli smradi do skoly/skolky
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Ja som mal drobca jeden pracovny den pri sebe len. Ale miestami to bolo i ok. Sice nevie pisat, ale kedze je i utlm prace mi referoval ak niekto pisal, ci cez pracovny skype chcel. On tukal zoznam spookiesov do wordu, referoval ak nieco bolo a ja som v klude mohol chystat obed
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L