to Xavier : Moja predstava ? Bol som na autosalóne v BA. Zaujali ma Škoda Skala alebo Karoq, Kia proceed, Ford Mondeo, Nissan Qashkai. Scala je naozaj fajn, ale ako poznám Škodovku, vie si zapýtať za svoje modely. Scala ma podľa mňa jedno mínus (ak nepočítam očakávanú cenu), a to je použitý materiál interiéru. Výplne dverí zneli ako z plechu, jednoducho hrôza. Ale inak komplexné auto podľa mojich predstáv, t.j. ako si písal, nie kombi, ale htb s väčším kufrom. Z tohto pohľadu je tiež celkom podarený Karoq. A nesmiem zabudnúť na Proceed. Ale tam bude asi problém s dĺžkou vozidla, zdalo sa mi trochu dlhšie. A Mondeo bolo veľmi pekné.
Na rozdiel od teba, pri mojom nájazde už dávam prednosť benzínu. Tie novodobé nafťáky, aj keď sú dobré na spotrebu, sú plné rôzneho haraburdia, ktoré si pri poruche vypýta riadnu sumu peňazí. Tak zatiaľ naftu nie.
Tiež na zaujala Mazda 3, ale pri sedane hrozne malý otvor do kufra, to veru nie, a pri htb zase malý kufor. A tiež ma známy varoval, že tie nové majú nespoľahlivé rozvody alebo niečo podobné.
P.S. nádherná bola aj nová Insignia GSI, ale na cenu som sa radšej nepozeral