miragw píše:no, možná se zdá že 1,4 jsou slabé , ale mylsím si že když by byly extra slabé k tomuto autí, tak je tam nedávají,. a pak já osobně nehledám divoké auto , je to asi o jednotlivém řidiči,, pokud člověk nepotřebuje zrychlit z 0 na 100 za 5 sekund, tak je to pohoda.. styl jízdy se dá uzpůsobit přeci i se slabšími motory, ale je to o názoru, myslímk že men to bude bohatě stačit.. jsem řidič pohodář a jak vidím ten chaos na cestách, raději přijedu o nějakou tu chvíli později na místo, ale s jistotou.
Slabší motory jsou určeny především na kratší vzdálenosti a jízdy po městě. Takhle máme jako druhé auto Clio 1.2 - výborné do města, ale mimo město je to katastrofa, ten motor končí na 100 km/h, při vyšší rychlosti motor řve až mi to trhá uši, občas mám tendenci přeřadit na pětku a ona už tam je , při předjíždění jde doslova o život a přitom to auto váží jenom něco přes tunu
PS: Předpokládám, že máš objednáno čalounění Lace/Atlantis (myslím, že ho má teď classic ve standartu), Scene/Atlantis se mi zrovna moc nezamlouvá, ale ergonomická sedadla mi přijdou jako vyhozené peníze (teď jsem při čištění Clia po zimě přišel na to, že to má i výškově nastavitelná sedadla )
Objednávka se dá ještě pozměnit ?