Aj ja som mal niekedy "vyfasované" Primky, boli aj presné, v noci pekne "svietili" a ani naťahovať ich netrebalomater píše:chcel som tu napísať ten starý "ftip"
kúp si prim, idú najrýchlejšie
ale ako som sa dozvedel, nieje to značka na ftipkovanie
Tyto samé jsem měl 20 letyjack píše:Aj ja som mal niekedy "vyfasované" Primky, boli aj presné, v noci pekne "svietili" a ani naťahovať ich netrebalomater píše:chcel som tu napísať ten starý "ftip"
kúp si prim, idú najrýchlejšie
ale ako som sa dozvedel, nieje to značka na ftipkovanie, ale musel som ich vrátiť: - teraz mám Festiny, ktoré som dostal na 50-tku.
No nie je to Kia, ale musim povedat, ze asi najkrajsi Hyndai, hlavne profil a zadna cast. Hyundai ma zhodou okolnosti vyvojove centrum v rovnakom meste, ako ma Opel, takze myslim, ze to su dve rozne centra.jack píše:Natrafil som na novú 5dverovú Kiu: https://auto.pravda.sk/novinky/clanok/4 ... n=mostread . V dosť veľa detailoch mi pripomína Insigniu (prelisy na dverách, krídlo na kufri,...), karoséria bola navrhovaná vo vývojovom centre Oplu, "rukopis" sa nezaprie.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |