Vážený Opel zákazníku,
V návaznosti na Vaší nedávnou návštěvu servisu Opel Vám budeme vděčni pokud by jste nám odpověděl/odpověděla na šest velmi krátkých otázek týkajících se Vaší zkušenosti se servisem Opel.
Váš názor je pro nás důležitý, a proto chceme ocenit váš čas strávený vyplněním tohoto dotazníku tím, že se zařazujete do měsíčního slosování o hodnotnou cenu. Jedná se o poukaz do autorizovaného servisu Opel v hodnotě 2 500 Kč, který můžete použít pro platbu za servisní služby nebo pro nákup originálního příslušenství. Více informací zde opelsoutez.cz.
Soutěž skrz email od Oplu
Soutěž skrz email od Oplu
Jen ze zvědavosti mě zajímá, jestli už tady někdo vyhrál?
Astra - 07/2015 - 103kW
- Reklama
Re: Soutěž skrz email od Oplu
Mají v tom malinko u OPLA chaos. V pravidlech mají napsáno- cituji: "1.Soutěž o hodnotné ceny začíná 11.7.2014 a končí 28.7.2014"
Přece jen 2014 už bylo před dvěma lety.
Přece jen 2014 už bylo před dvěma lety.
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
To jsem si ani nevšiml. Přišlo mi to do emailu, ale asi s křížkem po funuse.
Astra - 07/2015 - 103kW
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tento email jsem dostal po koupi Astra v roce 2015 , nic jsen nevihrál.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Po první garančce ti to nepřišlo znovu?
Podíval jsem se tam pořádně a asi jsem jim křivdil. Ona tam je soutěž s otázkama typu "Za kolik vteřin se složí střecha u modelu Cascada?" (jen pro zajímavost čerstvá recenze), ale potom je tam záložka PRAVIDLA CSI, kde je: „Průzkum spokojenosti zákazníka" + "Soutěž probíhá v termínu od 1. července 2014 až do odvolání ...".
Každopádně je nás tu dost, tak proto ta zvědavost, jestli někdo vyhrál.
Podíval jsem se tam pořádně a asi jsem jim křivdil. Ona tam je soutěž s otázkama typu "Za kolik vteřin se složí střecha u modelu Cascada?" (jen pro zajímavost čerstvá recenze), ale potom je tam záložka PRAVIDLA CSI, kde je: „Průzkum spokojenosti zákazníka" + "Soutěž probíhá v termínu od 1. července 2014 až do odvolání ...".
Každopádně je nás tu dost, tak proto ta zvědavost, jestli někdo vyhrál.
Astra - 07/2015 - 103kW
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi vždy najdu na netu a odešlu. Tak omlouvám se, teď se dívám do emailu a dostal jsem to i po garančce v březnu a dokonce jsem odpovídal , ale zase nic.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Na garančce jsem byl v červnu. Žádná soutěž mi nepřišla a tudíž jsem ani nic nevyhrál
Já ani o soutěžích nevěděl , jenže ty skončily. Mě přišla anketa na spokojenost se servisem při garančce a k tomu je taky nějaké slosování o těch 2500,- Kč na útratu v Oplu.
Astra - 07/2015 - 103kW
Mě akorát po garančce volali telefonicky s dotazy, jak jsem byl spokojen, jestli vše OK a tak podobně. Tak jsem řekl, že vše bez problémů. Naléhali jestli řeknu něco co by se mi nelíbilo. Tak jsem jim řekl, že mají nekřesťanské ceny, že to je tedy přehnané. Na to už nebyla žádná reakce, jen děkujeme za názor a na shledanou.