Pred par tyzdnami (pocas opravy vraj vyklepaneho konektoru na svetle na 4 mesacnom J-cku

) som si posedel trochu v tej Kckovej Astre.
Prve co ako uz bolo spomenute, cierny leskly plast vovnutri je fuj. Ocenujem konecne lepsi displej medzi budikmi (ten v Jcku ako z roku 2000 uz fakt nebol moderny). Dotykovy displej je fajn, ale moj osobny nazor je ze do auta nepatri (resp nie ak sa nedaju funkcie ovladat inak, na tlacidlo sa clovek trafi skor ako na pixely na displeji bez toho aby musel na to pozerat a nie na cestu). Jedina vyhoda je snad pri zadavani adresy do GPS (nemalo by sa za jazdy, aj tak vsetci pouzivame telefon, lebo mapy v autach je sodoma gomora) alebo mena pri telefonovani (tiez nie prave najlepsie za jazdy). Kvalitou zobrazenia sa mi zda na rovnakej urovni ako tej co je v Jcku pri navi 650. Mozno to prepojenie z androidom je dobre, ale vacsina aplikacii co clovek vyuzije (napr sygic) nefunguje takze naprd.
Z predu je auto celkom pekne, mam pocit ze ma trocha viac agresivnejsi diazajn. Zo zadu mi ale nejako nesedi, mam pocit ze sa pozeram na nejake Alfa Romeo neviem preco. Cierny plast za zadnym oknom je asi vec vkusu, mne osobne velmi nevadila ale ani ma neohurila. Miesto vzadu tazko posudit. Nemam to este tak v oku kedze vzadu nesedavam.
Vyhlad je lepsi, aspon sa mi zdal. pri Jcku ked idem do ostrejsej vlavo musim vykukovat aby som videl kam idem.
Co mna velmi zaujimalo je ci citit chybajuci HiperStrut vpredu pri jazde a hlavne tie LED Matrix.
Ked ale funguju tak ako funguje automatika na bi-xenonoch, ze pri trosku vacsej zakrute to zaregistruje protiiduce auto neskoro a dostane zablesk, pripadne protidice auto z dialky zaregistruje az prilis neskoro, tak to bude nepouzitelne.