Astra K recenze
Re: Astra K recenze
Astra - R@SAG: Usb vzadu mozes mat aj ty. Naklady do 10eur a praca pol hodka. Ak by si sa podujal, rad ti poradim. Tiez som tuto moznost videl v ponuke K-cko. Je to ale priplatkovka i ked sa bavime o cca 40eurach takuto vec "made in china" by aspon v dyn a ino mohli davat uz standard. Ale nefrflem, myslim si, ze vybava astry K je velmi dobra a bohata.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že se to dá dodělat, ale nemám moc odvazu se hrabat v autě v záruce a nejsem až tak zručný v těchto věcech . No co bych ale rád vyzkoušel, je se projet aspoň na víkend v Astře K a zjistit jízdní vlastnosti a hlavně motor 1.4 Turbo. Co mě i nadále láka si vyzkoušet METRIX přední světla , okolik jsou lepší než mí Bi-Xenony.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak zde je test Astry K s motorem 1.0 Turbo. Musel jsem to trochu upravit, aby to tu bylo možno vložit.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Recenze jsou dost pozitivni prakticky vsude. Ja jsem hlavne zvedav na prodejni cisla
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Vcera som mal moznost velmi kratko vyskusat K-cko. Siel som sa nahlasit do servisu a mali ho pred vchodom, tak som absolvoval kratsiu jazdu. Motor 1,4t 150ps vybava innovation s LED matrix. Bola to kratsia jazda, dlhsiu jazdu a skusku matrixov v tme by som este rad absolvoval. No moje prve pocity su nasledovne. Interier, vypracovanie, pouzite materialy vyborne. Vyhlad z vozidla je prefektny, konecne ten stlpik tam nezavadzia. Pristrojovka je prehladna, volant sedi tak isto ako v J-cku, s tym, ze sa mi koza zdala prijemnejsia. Tlacidla na volante som nevyuzil za tu kratku jazdu, ale ja by som s nimi problem nemal. Velmi rychlo by som si zvykol na ich rozmiestnenie i velkost. To iste stredovy panel. Tu by som jedinu zmenu videl v tom, ze teraz ked mam zaradenu 3, ci 5ku tak prstami dociahnem na nastavenie teploty a jej ovladace. V k-cku su osadene asi o 2cm hlbsie, takze moja ruka bola na ne kratak. Ale to je v pohode. Motor a jazdne vlastnosti z tych 5-6km neposudim. Motor bol velmi tichy, mal cca 250km a studeny, takze som siel len pozvolnym zrychlenim max do 3tis. Odhlucnenie suprove, ale zase 3 roky som v benzine nesedel Riadenie je tuhsie, konecne nie je preposilovane. Velke plus mu davam. Akurat v mensej zakrutke sa mi zdalo, ze mi troska elektronika zasiahla do volantu. Malo to i sledovanie pruhov. Po tejto stranke autu nemozem nic vytknut. Je podla mojej chuti. Miesta za vodicom bolo dost. Pri mojom nastaveni som mal asi o 5cm viacej miesta ako v J-cku. Posed, sklon operadla ako i calunenie vyborne. Za interier, priestor ma u mna K-cko 1ku. Vonkajsok nebudem hodnotit, vec vkusu. Najvacsou slabinou, ale doslova slabinou je kufor auta. Na ukor baterie v kufri a vyfuku napriec je dno kufra ploche. Preto auto s dojazdovkou ako to vcera skusane nema 370l, ale ovela menej. Odhadom cca 300, kedze to dno s rezervou odobralo velmi vela z kufra. Toto a madlo kufra je najvacsie minus K-cko. Auto bez rezervy, ci dojazdovky si ja neviem predstavit. A na rovinu. Na kazdodenne vozenie vzduchu je 300l kufor ok. Ale ak zvazim to, ze na 90% mam v kufri daku rybarsku tasku, vybavu, drobec nejake veci, tak toto by bolo dost velkym otaznikom co s kufrom. To iste v pripade dovolenky. Na cestu do chorvatska by som asi s lepiacou sadou nesiel. No do 300l kufra co sa da dat? Zial tu zase maly dakeho zaskodnika vo vyvoji. Radsej mohli auto natiahnut o 5-10cm, ale dat mu 400l kufor nezavisly od rezervy.
Celkovo by som vsak auto bral. mne sa velmi paci a pri zaujimavej cene by som sa pravdepodobne aj nalomit dal
Ale jednoznacne s LEDmi. Aj vcera za zapadu slnka-polosero bolo vidiet, ako daleko osvetluju tabule ked neslo nic oproti. Hadam sa mi ich najblizsie podari vyskusat.
Celkovo by som vsak auto bral. mne sa velmi paci a pri zaujimavej cene by som sa pravdepodobne aj nalomit dal
Ale jednoznacne s LEDmi. Aj vcera za zapadu slnka-polosero bolo vidiet, ako daleko osvetluju tabule ked neslo nic oproti. Hadam sa mi ich najblizsie podari vyskusat.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
Ano kufor je velmi maly. Asi aj preto, ze posunuli zadne sedacky viac do kufra, aby bolo viac miesta na kolena a potom ako pises, vzadu je baterka na miestach, kde sa obycajne dava vyrez na rezervu, Tym padom je rezerva v kufry, ako ked mas nadrz na LPG. Aj to potvrdzuje, ze LPG uz nebude v ponuke. A teraz som si uvedomil, ze nebude ani 1.6i ani 1.6T.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Dufam ze ohladom LPG su to len plane reci a nakoniec LPG bude v ponuke. Nad novym kombi s LPG by som velmi vazne uvazoval, uz len kvoli mensej hmotnosti. To jedine mi na J-cku vadi.
Astra J ST, 1.4 103kw, cosmo, LPG
Jedine ak pre 1.4i. Pre priame vstreky to bude drahe. Cena by mohla byt rovnaka ako diesel. Skor predstavia nieco na CNG podla vzoru VW a Mercedesu. CNG je teraz trend. Nedavno predstavila Kofola svoju kamionovu flotilu na CNG, v mestach jazdia busy na CNG atd.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
CNG je fajn, aj ked si myslim ze je to narocnejsia technologia. Tankuje je sa na cca 200barov {ak sa nemylim} a LPG na cca 7.5barov.blesk píše:Jedine ak pre 1.4i. Pre priame vstreky to bude drahe. Cena by mohla byt rovnaka ako diesel. Skor predstavia nieco na CNG podla vzoru VW a Mercedesu. CNG je teraz trend. Nedavno predstavila Kofola svoju kamionovu flotilu na CNG, v mestach jazdia busy na CNG atd.
A co je velka nevyhoda, siet CNG cerpaciek
edit: oprava toho tlaku
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Dnes jsem se poprvé seznámil s Astrou K naživo. Prohlédl jsem si ji z venku - nejvíce to zakončení u pátých dveří. Je tam kus černé plochy - ve skutečnosti to vypadá lépe než na fotkách. Uvnitř jsem jen chvilku poseděl, seřídil si sedačku pro sebe a zkusil se posadit za sebe. Musím potvrdit, že je na zadních sedačkách o poznání více místa než v J-éčku. Palubovka, volant, přístroje atd. = fakt dost dobrý. Kufřík takový malinký. Takže až bude za 3 roky SEDAN, bude můj favorit. .
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015