Co mi vadí je nesymetricky umístěný displej a loketka se opět neotvíra ve vysunuté poloze.

Příště otestuju rychlost rádia přes USB, jestli je to taky takový lenoch jako CD 600

Jedná se o slevu na IČO - pro podnikatele, proto jsem si pořídil auto na maminku..za 6 měsíců si ji převedu na sebe. těch pár % dolů se vyplatí. Krom toho nemusíš čekat na akce Oplu...objednáš kdykoli.blesk píše:Cena ozaj specialna
Tiez som nepochopil, z akeho dovodu maju zlavu lekari, veterinari??? a STB agenti?
Mozno sa predpoklada, ze o autach nic nevedia, tak ich obtiahnu neskor na servise. Ja byt veterinarom, tak sa urazim pri tej zlave
Najprv som nechcel reagovať na tento príspevok, no keď to už Joska "nadčal" :blesk píše:Cena ozaj specialna
Tiez som nepochopil, z akeho dovodu maju zlavu lekari, veterinari??? a STB agenti?
Mozno sa predpoklada, ze o autach nic nevedia, tak ich obtiahnu neskor na servise. Ja byt veterinarom, tak sa urazim pri tej zlave
Diky za link. V recenzi je opet vyzdvihnuta prevodovka, negativne. Druha generace pokusu od GM Powertrain, tak snad v te dalsi uz to Opel trefi.OldStanda píše:https://www.stream.cz/meziplyn/10011320 ... rts-tourer
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |