Vybava Cosmo plus nejake doplnky. Planuju sa nejake upravy, ale momentalne nie je cas.
Je to ovladanie napajania HUD. Este som sa nedostal aby som ho zabudoval na pevno pod volant, takze zatial takto provizorne.Xavier píše:ten spinac "z nocnej lampy" pri spinaci svetiel je co prosim ta?
![]()
to je zatial predpriprava na extra cuvacie svetla, 220V v kufri a podobne, cisto cierne spinace mi nedosli takze zatial su tam tieto, uvidime ci ich budem menit. Najkor vymenim za spinace iba s malou ledkou.Xavier píše: a tie farebne tlacidla pred riadiacou pakou?
Je to taka krabicka z ciny. Su rozne typy, s roznymi funkciami a roznynou farbou podsvietenie. Mne postacuje aby to premietalo rychlost (da sa to prepinat ale nevyuzivam to). Ale su take ktore premietaju aj spotrebu, otacky, teplotu, atd. Berie to udaje z OBD zasuvky a premieta ich na okno alebo na polopriesvitnu foliu. Na okno to vyzera fajn ale v lete to je vidno len velmi slabo, takze mi to teraz premieta na polopriepustnu foliu (mozes vidiet na 3 fotke v rohu). Ja som si na tu foliu vyrobil stojan, no da sa lepit aj priamo na okno.Xavier píše:a ake hud tam budes mat, z coho to bude mat vystup ci ako? nejak som to nepochopil, no znie to zaujimavo, teda ak chces dostat info s PC auta.
Ahoj je to taky plastovy disk na ktory na vrch mozes pripevnit drziak bud len s pomocou prisavky alebo napevno lepidlom.OldStanda píše:Jak tam máš zafixovaný ten držák na telefon?
Iba pripojenim na obd zasuvku nie. Ale je uz len na tvorivosti cloveka, ak by si tam dal taky vypinac, ktory by zapol HUD a zarovne vypol napajanie osvetlenia pristrojovky, dalo by sa to. Al musel by si robit velek zasahy. Do takeho niecoho sa mi az nechce.Xavier píše:ale to hud iba doplna pristrojovku. neda sa to dat tak, ze pristrojovka sa vypne cez to (podsvietenie) a ukazovalo by na sklo len tu rychlost?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |