Kupovana 03.2013. K dnešnému dňu 22 000km. Spotreba priemer 6.2. Posledné meranie Tucepy 2x 1270 km cesta tam 6.2 / tempomat 140km/ v noci. Späť 6.4 cez deň, pred Lucko 24 km kolóna. Skutočná po prepocitani podľa tankovania 6.6.
Čo sa mi páči: pohodlie, vzhľad, spotreba, ...
Čo sa mi nepáči: palubný počítač - jeho položky a parkovací asistent (bez grafiky, za šialené peniaze). Škoda, že to nie je ako v návode na obsluhu.
Problémy: "klepotanie" v ľavom prednom stlpiku pri rýchlosti nad 120, odstránené v rámci záruky.
Zadný parkovací asistent má spozdené reakcie, veľmi neskoro reaguje (má niekto podobné skúsenosti?).
Celkovo spokojnosť. Auto používam skoro každý deň.
Pista Opel Astra Cosmo 1.4T 140k
- Reklama
Re: Pista Opel Astra Cosmo 1.4T 140k
Mas to pekny, zajimava karosarska varianta a prijemna barva, tak at slouzi k maximalni spokojenosti Co se tyce palubniho pocitace, tak je fakt ze graficky neni nijak extra povedeny. No i kdyz podobne je na tom hodne aut. Ono se neni cemu divit, prece jen Jecko uz ma za sebou par let existence U parkovaciho asistentu nejake zpozdeni neregistruju, v klidku dam zpatecku a uz si pipa jak o zavod Spotrebu mas peknou a taky ti jak pises nesedi vypocet s realitou. Me nesedi cca o 0,5 litru coz me sere Hacko na tom bylo lip, takze tohle se jeste budu snazit doresit
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Zdravím Pista, konečne niekto s typom a farbou Oplu (Notchback), ako ja: http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=426 - už som si začal myslieť, že som "Sám vojak v poli".
Nech dlho slúži k spokojnosti bez poruchy. Podľa EVČ pozerám, že sme skoro susedia,mohli by sme dať nejaké stretko a podebatiť.
Nech dlho slúži k spokojnosti bez poruchy. Podľa EVČ pozerám, že sme skoro susedia,mohli by sme dať nejaké stretko a podebatiť.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
hezka no když vas tady tak vidim,zacina se mi ten Notchback libit cim dal vic a ta barva ji sedi
astra j sportstourer cosmo 1.6sidi turbo
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe
corsa d a12xer
ex opel
zafira b a17dtr
astra h z17dth
corsa b x10xe