Příspěvek
od Xavier » 14 pro 2015, 09:00
90% mam plny kufor. denne jazdim 200km a mam tam veci na ryby, ked cestou vyda cas a maly tam ma veci. nehovoriac o inych dorbnostiach co prenasam. Nehnevaj sa, ale auto za 20litrov aby malo kufro porovnatelny z feliciou, ked uz bezny kompakt hatch ma okolo 400l a tu ti ho este odobera rezerva. tak to je na hlavu. mne na j cku vaha vobec nevadila aj ked to hovorilo o technickej zaostalosti vyrobcu. boli tam ine drobnosti, ktore by ich nestali nic, ci este lacnejsie riesenia, ktore by im zlacneli vyrobu a pritom boli krokom vpred ci uz z funkcnosti, ci z priestoroveho hladiska. ak porovnam astru, tak g-cko bolo asi najpodarenejsie. priestor funkcnost, kufor. naco tam pchaju mohutne vypchavky a kufor je uzsi o 20cm nez na gcku. ved nech sa pohraju s ulozenim kabelaze atd. tu ide o princip, ze mam pocit, ze tie auta testuju ludia, co rocne najazdia 5000km a konkurencne auto v ruke ani nemali neskusali. a uuuu zasnu nad tym, ze vav my sme dali dole 200kg, ci vav, my sme dali baterku do kufra a vyfuk napriec. senzacia. a pritom ta baterka, ci vyfuk napriec odobere miesto pre rezervu a zmensi kufor. som kriticky preto, lebo robim v technickej oblasti a pride mi na hlavu, ze skuseny konstrukter spravi A, a obmedzi B a C. Ale nejdem spamovat tuto temu. Ako som pisal pri K vydarene auto, no stale maju ludi, co im ich reklamne slova, ze chceme byt jednotka sabotuju.Mohli by otvorit link pre konstruktivnu kritiku. 2-3% by isto padli na urodnu podu.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L