No, ja si mylsim, ze ropne spolocnosti postupne ustupia teda ich utlacia. Myslim si, ze Elon Musk to dobre rozohral a hlavne bude mat v amerike podporu tak ako ma zo strany nasa so space x. Peniaze robia svoje a nie je to bezvyznamny hrac, ktory vdaka nadobudnutemu majetku a volnemu patentu bude vediet prelomit tu barieru. Hlavne, ak sa mu podari 3ka a bude mat sikovny dojazd a cenu, tak fakt nebude mat vyznam kupovat pre ludi co jazdia viacej spalovak. Siet "cerpacich" stanic sa postupne rozrastie a ked si zoberiem, ze rocne prejazdim 3-4tis eur, tak nevidim vyznam kupit si auto za 20ku a tlacit do neho naftu, menit olej, filtre a ine prkotiny. Hlavne ked na elektormobil, teda s-ko tesla je zaruka 4roky a na baterku 8. Inak jazdeny emobil (nissan, egolf a ine) celkom rychlo klesaju s cenou. Zial tie so smiesnym dojazdom mi pridu nevhodne. vcera som akurat cital, ze vlada planuje zmenu legislativy a odpadnu polatky ako registracny a ine naelektromobily aplus dalsie vyhody na podporu. Tak uvidime. Zial cena tesli 3 je 29 tisic cca predbezne stanovena. Co by nebolo zle. Ale zial bez dane

Tak uvidime. Kazdopadne ten zvuk tam odpadne, ale zase mne to nebude vadit

Uz santit nechodim a bez tak budu spalovaky dalsich 30-40rokov paralelne fungovat

Tak tak ako teraz sa da tesla s na hodinu pozicat za nejakych 50ecok, potom to bude mozno naopak. bude sa dat dobry benzin dat pozicat