Ahoj tak ses konečně dočkal na den D. Snes se brzy sejdeme máme to pousek od sebe

. Rád se podívám na novou voňavou krásku, ta má už je stará jde ji na 1 rok

.
a) Už jsem kupoval 2 nového Opla Astru a vždy benzinové motory kryt pod motorem nemají. Tento kryt je standardně dáván pouze u naftových motorů. Nadále kryt je kovový a z venku má povrchovou úpravu. Jinak je vidět, že kryt krásně plní svou funkci, nemám motor od soli a ani špinavý od nečistot ze silnice při dešti apod.
b) Vyhřívání volantu se mi zdá také, že mi ze začátku hřeje více levá strana ( bude to asi tím, že pravou rukou řadíme

), jak se ale volant pořádně zahřeje, tak ově strany hřejí stejnoměrně.
c) Motor se ti může zdát hlučnější a to s důvodu řetězu, za studena je to znát, ale jak se zahřeje na provozní teplotu, tak v interiéru slyším většinou pouze tah TURBA.
d) Ze začátku jsem se pokusil řadit podle šipky, ale po pár km, ksem zjistil, že je to nesmysl a řadím jako vždy podle sebe

. Zásatně se mi zdá při 80km/hod dávat 6. rych. stupeň hloupost, 6 řadím cca ve 100km / hod.
e) Jak už jsem ti psal, tak já mám CONSTRUCT, jsem spokojen a jak už tu bylo psáno OPel se nekrade, není to koncern WW. Kromě CONSTRUCTU jsem si dal na všechhny okna VIN a mám klid.
Tak přeji velkoou spokojenost u značky OPEL, přecházíš od Japonce k Němcům a tak snad budeš brzo sklamán a nadšení ti zůstane. Já už jsem zarytý OPLISTA

17 let. Mnoho km bez závad a nadšení s jízdy celé tvé rodině.