Opel Astra J ST - 2.0 CDTI OPC
Opel Astra J ST - 2.0 CDTI OPC
Opel Astra J SportsTourer 2.0 CDTI OPC-line
Barva: Black saphire
Výbava: Cosmo
OPC-line paket
Příplatková výbava: xenony, vyhřívaná sedadla, zatmavená okna, radio CD500 s navi, OPC paket
Dodáno z výroby 20.6.2011.
Barva: Black saphire
Výbava: Cosmo
OPC-line paket
Příplatková výbava: xenony, vyhřívaná sedadla, zatmavená okna, radio CD500 s navi, OPC paket
Dodáno z výroby 20.6.2011.
- Reklama
Re: Opel Astra J ST - 2.0 CDTI OPC
Krasny vuz, vitej v klubu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No nádhera. OPC paket bomba! Udělej prosím i nějaké fotky interiéru, ale pokud možné foťákem, z mobilu není nic moc a OPC paket si to zaslouží.
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Gratulujem . Pofoť ten paket detailnejšie. Ja som sa ešte k foteniu môjho ST nedostal.
Ešte otázka - priplácal si za USB port pri CD500 alebo nie?
Ešte otázka - priplácal si za USB port pri CD500 alebo nie?
[b]EX Astra Sportstourer 1.4 103kW [/b]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
milosh: díky
Radoš92: o víkendu vezmu foťák. Fotky byly focené na silném večerním slunci, aspoň ve stínu. Interíér mám vyfocený taky, ale musel jsem ho tak dlouho zmenšovat aby mi ho server vzal, že už byl tak malý že nebylo nic vidět
markpp: USB port a nějaký JACK konektor je vedle zásuvky zapalovače a připlácel jsem pouze za CD500 s navi.
Radoš92: o víkendu vezmu foťák. Fotky byly focené na silném večerním slunci, aspoň ve stínu. Interíér mám vyfocený taky, ale musel jsem ho tak dlouho zmenšovat aby mi ho server vzal, že už byl tak malý že nebylo nic vidět
markpp: USB port a nějaký JACK konektor je vedle zásuvky zapalovače a připlácel jsem pouze za CD500 s navi.