Si dělaš legracischumak píše:Jinak jsem jel dneska po dálnici a vyděl tvé auto na tahači... tak už je na cestě z Glivic do Hungary...
Dostupnosť a špecifikácia prvkov podľa výbavy vozidla je tu:Astra - R@SAG píše:Tak dnes dorazila první várka věcí pro novou Astru![]()
.
Gumové koberce s vysokým okrajem 28mm a gumová vana s protiskluzovou úpravou![]()
. Teď se rozhoduji zda jít do té chromové lišty na zadní hranu nýrazníku, nákladové hrany kufru.
Nadále už přemýšlím pořád nad těmi LED zadními světly. Komplet LED jsou super, ale pouze v tmavém provedení a hodí se spíše na červenou, bílou a nebo naopak černou barvu Astry. Na modrou se to nehodí a tak asi půjdu do verze polo LED světel v kouřové variantě, ale až Astru uvidím naživo.
Nevíte někdo zda bude na výfuku chromová koncovka, je zajimavé ani v Olpu to neví.
Dnes 6.3.2015 v 6 hod. rano jsem jel z prace kolem opel novotny, stal tam kamion plny oplu, bylo tam tvoje modrou metal.auto hned prvni nad kabinou řidiče se zamrznutym čelnim sklem a čekalo na vyloženi.Astra - R@SAG píše:Tak Schumak byl první kdo viděl mou Astru naloženou na kamionu![]()
![]()
. Psal jsem do Oplu a dnes mi potvrdili, že je na centrálním skladě v Maďarsku. Tak snad co cca 14 dní je doma.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |