Vzhledem k tomu co se na německém (zbytkovém) trhu nachází bych řekl že má docela slušnou výbavu, jen nějaké věci postrádám. Nicméně dá se pořád nechat domontovat. Jsem tady nový a prozatím nemůžu psát sz, tachometr byl na cca 122 tisících kilometrech, s původem z Hamburgu se servisní knížkou - kde podle lustrace vše odpovídá zápisům, jen mě čeká výměna rozvodů
Jinak tahle výbava se tady (Německo) dá sehnat od 6 500,-€ do 8 000,-€; roky od cca 12/2011 - 4/2013 ale převážně s více než 150 tisíci na tachometru.
Moje je za 7 490,-€ (asi 200t našich) a se zmíněnými 122 tisíci na tacháči. Naštestí jedna z mála co jsem zastihl ještě neprodanou, byl jsem za třemi auty s tím že jsem měl rezervovanou prohlídku, ale i tak je prodali. A co čert nechtěl - když jsem byl u posledního bazaru, asi 50 metrů dál byl další - tak jsem se zašel podívat, a vybral jsem si

zastihl jsem tam zrovna i prodávajícího (teda zástupce), bylo to firemní auto. Super domluva, plácnutí, hurá pro převozní značky a ještě ten den jsem s Astrou valil domů. V bazaru se ani neohřála