Dotaz na podivny zvuk
Dotaz na podivny zvuk
Ahoj vsem, mam nasledujici dotaz. Astru parkuju doma v garazi, cili klicek nechavam stale v zapalovani. Kdyz prijedu, tak jelikoz mam v garazi trosku tmu, tak se automaticky rozsviti svetla. Ale po vypnuti motoru presto vytahnu klicek aby nesvitilo denni sviceni, ale klicek opet zasunu do zapalovani a nijak s nim uz neotacim. A takhle to necham byt. Od zacatku co jsme Astru koupili, coz je pred mesice pozoruji nasledujici pro me podivny zvuk. Kdyz prijdu k autu a otevru dvere, tak slysim ze zadni casti auta, jako by od zadni napravy nejake kratke vrznuti. To se vzdy ozve kdyz otevru jak predni dvere, tak i zadni dvere. Navic vcera jsem si vsiml i toho ze toto vrznuti se ozyva i kdyz jsou vsechny dvere zavrene, auto v klidu stoji a nic se s nim nedela. Toto vrznuti se ozvyva v rozmezi nekolika minut. Jedine co me v rychlosti napada je to jestli to nema nejakou spojitost s elektrickou rucni brzdou, ktera je samozrejme zatazena. Nevite cim by to mohlo byt? Resp. objevuje se Vam take tenhle zvuk?
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
- Reklama
Re: Dotaz na podivny zvuk
Zdravim, je to uplne normalne je to elektricka rucna brzda pretoze je stale pod prudom a ked otvoris dvere tak sa ti na palubke rozsvieti kontrolka a ono ako keby ju akontrolovalo ci je zatiahnuta.
Avsak daj si pozor na nemeckom fore som cital ze niekto nechal zatiahnutu rucnu a tyzden sa s autom nepohol lebo nenastartoval lebo mu vybilo baterku pretoze po zatiahnuti elektrickej rucnej je stale nejaky maly odber aby boli valceky roztiahnute.
Avsak daj si pozor na nemeckom fore som cital ze niekto nechal zatiahnutu rucnu a tyzden sa s autom nepohol lebo nenastartoval lebo mu vybilo baterku pretoze po zatiahnuti elektrickej rucnej je stale nejaky maly odber aby boli valceky roztiahnute.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
O.K. diky za info. Brzdu jsem pro vyzkouseni odbrzdil a nechal jen zarazeny kvalt. Rano az pujdu s prckem do skolky vyzkousim otevrit dvere a budu poslouchat. A dam vedet jestli mi neco zavrzalo
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Tak jsem nekolikrat zkousil otevrit dvere pri nezatazene elekricke brzde a pokazde slysim ze zadku to vrznuti
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Tiez to registrujem, a to aj pri zatvarani zadnych dveri. Predmetne vrzganie zatial neriesim, ale rad by som vedel, co to sposobuje.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Ano ozyva se mi to take pri otevreni zadnich dveri.
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
mne to tiez robi a tiez som sa cudoval co to je , nejaky mudrc mi povedal ze to cerpadlo pukne aby bolo stale natlakovana nafta ..neviem co je natom pravdy
Me zase prijde jak kdyby to melo neco spolecneho prave s elektrickou brzdou. Nebo to dela i Vam co mate klasickou rucni brzdu?
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET