Software v Aute
Software v Aute
Da sa nejako zistit aky mam software v aute a aky je najnovsi momentalne? Chcel by som si aktualizovat software ale na opli to asi doma nepojde co?
Novy software ma upravene aj zobrazenie radia, ukazuje tam nastavenu teplotu v aute co mi dost chyba na mojom displeji...Urcite je tam aj viacej aktualizacii....
Diag mam len cinsku op-com
Prikladam foto mojho displeja Astra J ST 1.7CDTI r.v. 11\2013
A foto kolegu ktory ma Astra J 1.7CDTI po aktualizacii a rok vyroby auta len 2011...
Novy software ma upravene aj zobrazenie radia, ukazuje tam nastavenu teplotu v aute co mi dost chyba na mojom displeji...Urcite je tam aj viacej aktualizacii....
Diag mam len cinsku op-com
Prikladam foto mojho displeja Astra J ST 1.7CDTI r.v. 11\2013
A foto kolegu ktory ma Astra J 1.7CDTI po aktualizacii a rok vyroby auta len 2011...
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
- Reklama
Re: Software v Aute
Mne to ukazuje rovnako ako tebe (autá cca rovnako staré) - sám som zvedavý, ak sa to dá - nie že by mi to veľmi chýbalo, ale môže to byť užitočná "vecička".
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Áno - mám automatickú dvojzonovú klimatizáciu, auto vyrobené koncom roka 2013, model 2014 - po facelifte.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
tak tipujem, ze to bude software-om..moja astra 2010 zobrazuje vsetko
Opel Astra J 1,4T 103kW [9/2010]
opcomom sa da zobrazit/skryt iba tych 8C
SW je vytlaceny na radiu, ak ho nikdo odvtedy neupdatoval, inak Opel alebo ktokolvek, kto ma ich online diagnostiku, vie nahrat novy SW, ale jse zvlastne, ze tam tie stupne z klimy niesu
SW je vytlaceny na radiu, ak ho nikdo odvtedy neupdatoval, inak Opel alebo ktokolvek, kto ma ich online diagnostiku, vie nahrat novy SW, ale jse zvlastne, ze tam tie stupne z klimy niesu
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Ak si na slovenskom www.opelclub.sk tak kontaktuj uzivatela "signum" alebo ak si na FB opelclub tak Radko Diňuš.je galanty a robi aj nejake aktualizacie SW. Mne robil xenony a automaticku prevodovku.
Robi v opli v BA .... skus mozno poradi/pomôže
Robi v opli v BA .... skus mozno poradi/pomôže
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
a kolegovi to prehravali u nas na svk? ci nemaju v inej krajine iny soft. lebo ja to tiez nemam a pri garanckach sa soft aktualizuje. ale zase mi toto zrovna tam nechyba
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
A nemoze to zobrazovanie nejako suvisiet aj s modelom radia?
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
Len aby to nebolo tak, ze po facelifte to zmizlo, takze si dam update a zoberu mi teploty.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011