Svolavaci akce
Re: Svolavaci akce
Musim souhlasit, taky mam z upravy jednotky jaksi rozporuplne pocity Proste mi prijde ze pred tim auto uz v sebemensim kopci zustalo po sebemensim zabrzdeni stat a ted je to pravy opak. Uz v nekolika stanich v malem kopci mi proste auto samo nezabrzdilo a musel jsem tak stat celou dobu na brzde. Opravdu divny i pres to ze jsem pred upravou zadne problemy s brzdou nezaznamenal.
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
- Reklama
Autotip Žilina, alebo Michalovce?
S Michalovcami mám skúsenosť, že to sú neskutoční matláci. Ani bicykel by som im už nezveril.
S Michalovcami mám skúsenosť, že to sú neskutoční matláci. Ani bicykel by som im už nezveril.
Opel Astra Sports Tourer Cosmo (J) 1.6 Turbo 125kW/170k - 2016
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
Ktovie co s tym urobili, isiel by som do ineho servisu, hlavne ak to mas este v zaruke.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
To asi nebude úplne jednoduché. V okolí Žiliny, či Michaloviec je to bieda. Viz mapa.blesk píše:isiel by som do ineho servisu
Mimo tému, ale môžeš konkretizovať (pokiaľ to nie je tajné!) tu Tvoju "zlú skúsenosť?"jsvelta píše:Autotip Žilina, alebo Michalovce?
Pýtam sa preto, že v novembri mám ísť na 2. garančku (s prvou som bol s Autotip Michalovce spokojný), tak či sa nemám poobzerať po inom autorizáku.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Zfusovana dodatocna instalacia hmloviek:
- kabelaz bola napojena neodborne (pouzili nespravne napojenie na svetlo, tusim to namotali na konektor a zaizolovali)
- nepouzita pojistka (pripojenie na inu, zdielanu s inym svetlom)
- nenamontovanie vypinaca
Odstanenie nasledkov nehody
- lakovanie dielov nebolo kvalitne
- dvojnasobna cena oproti odhadu, napriek tomu, ze sa na aute nerobilo nic navyse proti odhadu (problem s pojistovnou, nepreplatila plnu cenu)
- kabelaz bola napojena neodborne (pouzili nespravne napojenie na svetlo, tusim to namotali na konektor a zaizolovali)
- nepouzita pojistka (pripojenie na inu, zdielanu s inym svetlom)
- nenamontovanie vypinaca
Odstanenie nasledkov nehody
- lakovanie dielov nebolo kvalitne
- dvojnasobna cena oproti odhadu, napriek tomu, ze sa na aute nerobilo nic navyse proti odhadu (problem s pojistovnou, nepreplatila plnu cenu)
Svolavaci akce
Ja som neskusal. Moc to nepouzivam. Ale skusim ako to mne funguje teraz.
Inak urcite by som to reklamoval. Nieco nefunguje tak to hadam opravia... ked to domrdali.
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Inak urcite by som to reklamoval. Nieco nefunguje tak to hadam opravia... ked to domrdali.
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Dobrý... tak to trošku poopravím... už som zistil, že ono mi to na zlomok sekundy aj zabrzdilo. Nedalo mi to, a kade chodím skúšam a zistil som, že tak 1-2 krát z 10-15 pokusov to aj brzdí ale predtým to fungovalo stále a jedna radosť! Čiže to dodrbali Lenže neviem čo s tým teraz urobím, lebo... auto nie je už v záruke (má viac ako 24 mesiacov), a keď som to hneď na mieste reklamoval, tak povedali, že s tým nič nevedia urobiť, nevedia to vrátiť späť, prehrali nový softvér a starý nevedia dať naspäť Hrúza! (AUTOTIP MI) Ja mám zase otrasné skúsenosti so SWAM KE, kde robia to čo oni chcú (nie čo poviem a chcem ja ako zákazník, ktorý to platí), samozrejme za moje nie malé peniaze, a ešte sú arogantní A ešte niečo som zistil, neviem či to má súvis s tou zmenou softvéru, a nakoľko má tá zmena vplyv aj na niečo iné... alebo žeby pobabrali aj do niečoho iného? Nevšimli ste si náhodou... odkedy mi zmenili ten softvér rozjazdu do kopca, tak mám spotrebu na voľnobeh 0,7-0,8 l/hod (až 0,9), aj keď je motor plne nahriaty a vonku je 34! Takú spotrebu na voľnobeh som nemal ani v zime. Pred zmenou softveru som mal 0,5l/hod. Samozrejme mám potom aj priemernú spotrebu mimo mesto (som meral pri ceste vyše 70km) vyše 6 l/100km, pritom predtým som mal tak 5l/100km. Akú máte spotrebu na voľnobeh pri nahriatom motore keď je vonku 34? Ďakujem.
A nenapadlo tě, že BC konečně ukazuje reálné hodnoty? Chce to změřit z plné do plné a podělit kilometry. A jestli to tak je a trápí tě to, tak si tam dej nálepku smajlíka ať má duše klid.
ex.Astra OPC 2013 280k 12,2/100 downpipe, HJS cat, M-Tech Byla moc fajn
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Prečo by BC od výroby 3 roky ukazoval blbosti, a až teraz od zásahu do softvéru auta začal zrazu konečne ukazovať reálne hodnoty?