Rozšírená záruka
Re: Rozšírená záruka
Nechcem zakladat novu temu. Dnes som volal do Opla, ci si mozem na 2. garancku doniest vlastny olej. Povedali, ze mozem ale ked mi ho tam daju stratim zaruku. Ja, ze v pohode, 2 roky budu 18.2.15. Volal som aj predajcovi a ten mi povedal, ze mam zaruku na motor a prevodovku do 18.2.2019. Ja som si nic nepriplacal. Tak ako to je. To budem musiet chodit do Opla este 4 roky pre ten predrazeny olej ?
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
- Reklama
mne povedali v opli zilina,ze zaruka je na vsetko 2 roky plus dalsie 3 roky na motor-prevodovka,bez priplatku. a olej si mozem doniest,no musi splnat kriteria co vyzaduju a zaruka bezi dalej.
Astra - R@SAG: Přesně jak jsem obj Astru, tak 2 roky na celé auto a další 3 roky na motor a převodovku. Proto jsem se ptal kolik je doplatek a s DPH je to 7500Kč na full záruku na celou Astru 5let.
Astra - R@SAG: Přesně jak jsem obj Astru, tak 2 roky na celé auto a další 3 roky na motor a převodovku. Proto jsem se ptal kolik je doplatek a s DPH je to 7500Kč na full záruku na celou Astru 5let.
OPEL ASTRA J 5.dv 1.4 103 kw LPG 1/2015
to kde si volal prosim ta? daj vediet nech vieme kde nechodit. ako ti take nieco mozu vobec povedat. ak si donesies vlastny olej ktory bude splnat kriteria, nemozes prist o zaruku .... ta de sme?!
ja som si priniesol vlastny na druhu garancku ako aj vsetky filtre a na druhom aute uz na prvu garancku. som platil len za pracu. vsetko som mal svoje.
ja som si priniesol vlastny na druhu garancku ako aj vsetky filtre a na druhom aute uz na prvu garancku. som platil len za pracu. vsetko som mal svoje.
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
AUTOTREND FLEET SERVICES, Bratislava. Takze sa budem s nimi hadat. Tiez sa mi to nezda.
tak hadat sa nemusis. sa ich spytaj pekne na dovod, preco by si mal prist o zaruku. (ak samozrejme budes mat spravny olej atd ..)
A keby aj tak nechceli , chod inam. ved je dost servisov v BA. Co sa budes hadat ....
A keby aj tak nechceli , chod inam. ved je dost servisov v BA. Co sa budes hadat ....
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Ja som mal teraz garancku a mal som vlastný olej. Na prípadnú stratu záruky neprišla ani reč.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Na to aky olej donesiem sa ma ani nepytali. Rovno, ze mozte si priniest vlastny ale automaticky stracate zaruku. Ja som povedal, ze prinesiem olej Castrol Edge 5w40, ktory ma certifikat Dexos 2 zo znackovej predajne. Oni na to, ze aj keby som priniesol olej GM, tak zaruka pada, pretoze nemozu garantovat, co som v baleni priniesol. Volal som aj znackovemu predajcovi Castrol a bol takisto v soku z toho, ked budem mat zablombovany druh oleja, ktory predpisuje Opel ako moze niekto povedat, ze stratim zaruku.
Somarina ako traky. kuk sem
http://auto.sme.sk/c/5578714/hoci-mate- ... ybrat.html
Musi byt dodrzana predpisana poziadavka na material.
Od zaciatku nosim auto do autorizovaneho servisu s tym, ze material, ktory je u nich vyrazne drahsi si nosim ja. A nikdy mi taketo nepovedali. Pytal som sa dokonca na to uz pri kupe auta. Jedine leasingovka mala v zmluve, ze mam nastevovat autorizovany. No este pri citani zmluvy som ju upozornil, ze zakonom je dane, ze to tak nemusi byt a v podstate je tato veta mimo.
Olej gm. Fakt nechapem preco castrol. Osobne si myslim, ze dexos2 je super. Mal som ho i v g cku. Presiel som nan a auto stichlo. Tu by som nemenil nic. Ale to uz je na tebe pico. Pocit sa zaplatit neda
http://auto.sme.sk/c/5578714/hoci-mate- ... ybrat.html
Musi byt dodrzana predpisana poziadavka na material.
Od zaciatku nosim auto do autorizovaneho servisu s tym, ze material, ktory je u nich vyrazne drahsi si nosim ja. A nikdy mi taketo nepovedali. Pytal som sa dokonca na to uz pri kupe auta. Jedine leasingovka mala v zmluve, ze mam nastevovat autorizovany. No este pri citani zmluvy som ju upozornil, ze zakonom je dane, ze to tak nemusi byt a v podstate je tato veta mimo.
Olej gm. Fakt nechapem preco castrol. Osobne si myslim, ze dexos2 je super. Mal som ho i v g cku. Presiel som nan a auto stichlo. Tu by som nemenil nic. Ale to uz je na tebe pico. Pocit sa zaplatit neda
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Dobrý den,
Obrátil jste se na nás ohledně vlastního oleje a jeho výměny v autorizovaném servisu.
Záleží pouze na servisu, zda Vám provede výměnu vlastního oleje. U oleje, který si zákazník přinese je prakticky nemožné prověřit skutečný původ a kvalitu a nekvalitní olej může způsobit destrukci motoru.
Servis na sebe přenáší riziko následných škod, které jsou komplikovaně řešitelné v rámci garančního zákona.
Pokud dojde k použití vlastního oleje, tato skutečnost bude vyznačena v servisní knížce a tento stav může mít dopad na platnost záruky motoru.
Děkujeme
S pozdravem a přáním hezkého dne
Darina Benešová
Zákaznická linka spol. Opel
Obrátil jste se na nás ohledně vlastního oleje a jeho výměny v autorizovaném servisu.
Záleží pouze na servisu, zda Vám provede výměnu vlastního oleje. U oleje, který si zákazník přinese je prakticky nemožné prověřit skutečný původ a kvalitu a nekvalitní olej může způsobit destrukci motoru.
Servis na sebe přenáší riziko následných škod, které jsou komplikovaně řešitelné v rámci garančního zákona.
Pokud dojde k použití vlastního oleje, tato skutečnost bude vyznačena v servisní knížce a tento stav může mít dopad na platnost záruky motoru.
Děkujeme
S pozdravem a přáním hezkého dne
Darina Benešová
Zákaznická linka spol. Opel