servisna
Re: servisna
...ked uz pisete tak napiste kde a v akom servise.
D.
D.
- Reklama
Cena v UL 4500 kč
Vzhledem k tomu, že z toho tisícovku stojí jen vyčištění a kontrola klimy, mi přijde cena vcelku přiměřená.
Vzhledem k tomu, že z toho tisícovku stojí jen vyčištění a kontrola klimy, mi přijde cena vcelku přiměřená.
PK Auto Poprad:
servisna prehliadka po 1 roku 29,7 €, gumička olej.skrutky 0,64€, olej filter -vložka 9,5 - ceny zo zľavou 10%
spolu 39,84€, s olejom "mimo faktury" spolu cash za 90€
spomenul som im občasný trhavý chod motora pri 2000 otáčkach, nahratý nový SW, uvidíme čo bude.
Inak po roku ked nerátam spotrebu spokojnosť. Ostrekovače konečne ostrekujú sklo, budem vychytávať pazvuky v interiéri.
Menili niekomu niečo v modelovom roku 2011 ako zvolávačku? (viem, že 2010 sa menila nádržka chladiacej kvapaliny, senzor na tempomate)
servisna prehliadka po 1 roku 29,7 €, gumička olej.skrutky 0,64€, olej filter -vložka 9,5 - ceny zo zľavou 10%
spolu 39,84€, s olejom "mimo faktury" spolu cash za 90€
spomenul som im občasný trhavý chod motora pri 2000 otáčkach, nahratý nový SW, uvidíme čo bude.
Inak po roku ked nerátam spotrebu spokojnosť. Ostrekovače konečne ostrekujú sklo, budem vychytávať pazvuky v interiéri.
Menili niekomu niečo v modelovom roku 2011 ako zvolávačku? (viem, že 2010 sa menila nádržka chladiacej kvapaliny, senzor na tempomate)
[b]EX Astra Sportstourer 1.4 103kW [/b]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
ked som sa objednaval, pozerali mi podla vin, ci mam nejake zvolavacky, ale ziadne neboli... nasledne typek povedal, ze to je 2011, kde to uz je vsetko vychytane...
Pokud chce někdo v Praze na servisní prohlídku, tak rozhodně nedoporučuji Srba Servis. Za první roční prohlídku chtějí nehorázných 8500,- Kč.
Mohu doporučit Auto Palace Spořilov - 3041,- Kč.
Jinak v servisu mi také říkali, že pro modelový rok 2011 nejsou žádné svolávací akce, ani jiné aktualizace
Mohu doporučit Auto Palace Spořilov - 3041,- Kč.
Jinak v servisu mi také říkali, že pro modelový rok 2011 nejsou žádné svolávací akce, ani jiné aktualizace
Astra J 1.4T | 103kW | Enjoy | Edice 20 let
bol som na 1. servisnej (18 tis. km), standardne vymenili olej, olejovy filter.
- reklamoval som vypadnutu pravu smerovku nad blatnikom - objednali novu (ked pridem, vymenia tu, co som teraz prilepil ku karoserii),
- raz som nabehol na nejky kamen alebo haluz - tak narovnali nejaky kryt prevodovky,
- chybala skrutka na pravom zadnom podblatniku - dali novu.
No a posledna vec, co sa riesi je vrzganie spojkoveho pedalu. Zvuk sa ozyva len ked auto stoji dlho na slnku a po nastartovani a zohriati motora sa pri pustani spojky v hornej polohe ozyva vrzganie. Dost silne. Su z toho nestastni, lebo to premazali a samozrejme, ze to neprestalo. Zatial nechcu vymienat cely pedal, lebo vraj treba rozobrat celu palubovku, aby sa k pedalu dostali a to nechcu, pokial to nie je nutne, lebo sa obavaju, ze zacne plaubovka vrzgat, ked to znovu zlozia Tak sa radia, ako dalej.
Zistil som, ze auto musi stat na intenzivnom slnku aspon 4 hodiny a musi byt nad 28 stupnov. Ak sa to nesplni, tak spojka nevrzga. Nepodarilo sa mi zistit, kedy to prestane, ked uz s autom idem.
Zatial s autom spokojnost, nic ine nevrzga, neklepe
- reklamoval som vypadnutu pravu smerovku nad blatnikom - objednali novu (ked pridem, vymenia tu, co som teraz prilepil ku karoserii),
- raz som nabehol na nejky kamen alebo haluz - tak narovnali nejaky kryt prevodovky,
- chybala skrutka na pravom zadnom podblatniku - dali novu.
No a posledna vec, co sa riesi je vrzganie spojkoveho pedalu. Zvuk sa ozyva len ked auto stoji dlho na slnku a po nastartovani a zohriati motora sa pri pustani spojky v hornej polohe ozyva vrzganie. Dost silne. Su z toho nestastni, lebo to premazali a samozrejme, ze to neprestalo. Zatial nechcu vymienat cely pedal, lebo vraj treba rozobrat celu palubovku, aby sa k pedalu dostali a to nechcu, pokial to nie je nutne, lebo sa obavaju, ze zacne plaubovka vrzgat, ked to znovu zlozia Tak sa radia, ako dalej.
Zistil som, ze auto musi stat na intenzivnom slnku aspon 4 hodiny a musi byt nad 28 stupnov. Ak sa to nesplni, tak spojka nevrzga. Nepodarilo sa mi zistit, kedy to prestane, ked uz s autom idem.
Zatial s autom spokojnost, nic ine nevrzga, neklepe
Opel Astra J 1.4T 88 kW
S tím vrzáním spojkového pedálu mám naprosto stejný problém. Také ho promazali, ale za horka vrže stále. Mám v plánu tam s tím znovu jít, čekám, jestli se neobjeví něco dalšího.
Astra J 1.4T | 103kW | Enjoy | Edice 20 let
Mne aspon spojka nevrzga - no klepe pri ubrati plynu asi zotrvacnik a klepe nieco vpredu pri prechode nerovnosti
Tak to už jsme tři
Není to náhodou výroba v květnu 2011 ?
Není to náhodou výroba v květnu 2011 ?
To predné klepanie môžu byť buď brzdové platničky, tlmiče, prípadne káblový zväzok k smerovke. Treba reklamovať, oni už vedia čo s tým. Platničky sa dajú vylúčiť pribrzdením.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL