Mikona Auto Zlín - profíci, jak se patří :(

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Re: Mikona Auto Zlín - profíci, jak se patří :(

Příspěvek od Astra - R@SAG » 11 dub 2017, 11:43

No nové rozvody, nálně, filtry a mužeš se pěkně projet, asi bych ještě obzvlášť u nafty dával do paliva (nafty) VIF na leto a pak zimní VIF. Já ho do benzínu liju nepřetržite a za 2 roky mám pořád stejnou spotřebu, ale to je jiné témá.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory

Reklama

jar.okt

Příspěvek od jar.okt » 27 kvě 2017, 07:45

alzduk píše:Zdravím, tak kam už proboha na Moravě do servisu? Prosím o radu a nějaké ty zkušenosti se servisem (nejlépe okolí Bruntál, Opava, Olomouc) . Díky

Ahoj za sebe můžu doporučit Opel Moto Morava v Olomouci

R@dek

Příspěvek od R@dek » 28 kvě 2017, 08:01

Za sebe bych pro změnu Olomouc nedoporučil.
V tomto servisu mě vypekli ze zárukou na předchozí Astru H, kdy mi odmítli uznat rezivění karoserie i přesto, že jsem absolvoval ty jejich předražené servisní prohlídky.
Dále při koupi nového auta - Astra J, když už jsem tam byl poněkolikáté, tak mi prodejce řekl, že kdy už konečně koupím, byl takový arogantní a že původní Astru H (i když byla koupena u nich) tak na protiúčet nevezmou.

Od té doby mě tam neviděli, šel jsem své peníze utratit jinam a zatím (Ťuk, Ťuk) jsem spokojen.

Jezdím do Olfincarpalace Hradec Králové. Z Jeseníku je to sice dá, ale mě to zatím vyhovuje. (A i vlastní olej při první garančce přijali.)
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015

jack

Příspěvek od jack » 28 kvě 2017, 09:55

"Moja reč" - plný súhlas, zdieľam tvoj názor a konanie - správanie a odborná úroveň v niektorých servisoch je na zaplakanie, myslia si, že človek nemá veľmi veľký výber a je odkázaný len na nich. Netreba sa nechať odrbávať, nájsť si iný ústretovejší servis, aj keď trochu ďalej, ale taký, kde zákazník je na prvom mieste.
Ja som so svojim servisom zatiaľ spokojný a keby náhodou zmenili prístup a rétoriku, tak bez mihnutia oka odídem, v živote sa tým smerom ani nepozriem a nájdem si iný - a nadôvažok im urobím takú "dobrú" negatívnu reklamu, že časom budú mať problém, aby k nim niekto vôbec zavítal.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo

Astracius

Příspěvek od Astracius » 28 kvě 2017, 16:59

Dá sa vôbec nejako opticky zistiť, či ozaj boli menené rozvody?? V serviske mám napísané že pri 151tis bol menený ozubený a drážkový klinový remeň /RENOCAR Brno/ robili aj OPEL ale teraz už iba BMW a MINI :)
Astra J ST 2.0 CDTi, 201 PS 147kW cosmo, 2014

blesk

Příspěvek od blesk » 29 kvě 2017, 20:22

Renocar stale servisuje Opel\Chevrolet, aspon podla webu:
http://www.renocar.cz/opel/
Zistit sa to da iba nepriamo, ci mas niekde poskrabane sroby, kryty,...
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011

Odpovědět