divný zvuk od 130km/h
divný zvuk od 130km/h
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti.. při rychlosti od 135km/h slyším takové cvakání o plech nebo bouchání jako by někde bylo něco uvolněného a vlivem proudění vzduchu to bouchalo. Příjde mi že to jde někde z levé přední strany skoro jakoby ze sloupku. Čím jedu rychleji tím se interval zvuku zrychluje. Ještě se mi to nepodařilo nahrát ale třeba někdo bude vědět co to může být a třeba se to dá lehce odstranit, proto zkouším nejdřív psát sem.
Nikde sem to tu nenašel tak sem založil nové téma. Třeba až to vyřeším někomu pomůže.
Díky za rady
Nikde sem to tu nenašel tak sem založil nové téma. Třeba až to vyřeším někomu pomůže.
Díky za rady
Astra J 1.4 Turbo 140HP Active
- Reklama
Re: divný zvuk od 130km/h
Někde se to tu řešilo, je to volný kablík k blinkru v blatníku...
Hopl Astra ST 1,7 TDCI + Škoda fabia I 1,4 TDi
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Aha, tak budu hledat tenhle problém. Nějak sem asi nezadával ta správná klíčová slova ono se to dost blbě popisuje.
Než to najdu, je to na servis nebo se to dá vyřešit nějak rychle doma? Díky!
Než to najdu, je to na servis nebo se to dá vyřešit nějak rychle doma? Díky!
jo to jsem taky resil, ani nevim zda jsem to tu psal, je to takovy pleskani a delal mi to plast v podbehu u prednich kol (tam kde je to spojeni) nacpal jsem mezi to takovu plastovou penovku a je klid
kdyz si vytocis kolo a rukou tam potukas ty plasty tak uvidis kde to o sebe tuka
kdyz si vytocis kolo a rukou tam potukas ty plasty tak uvidis kde to o sebe tuka
Corsa D Sport 1.4T 88Kw http://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
Astra J Cosmo 1.6T SIDI 125Kw http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
Astra J Cosmo 1.6T SIDI 125Kw http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
Je to zvuk ako keby si isiel po strku a kamienky lietali do podbehov. Opel o tom vie, su to dlhe kabliky k bocnym blinkrom. Mne to odstranili tak na 70%.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Přesně tenhle zvuk to je! Je vůbec nějaká šance udělat s tím něco doma nebo je to na servis?pico píše:...ako keby si isiel po strku a kamienky lietali do podbehov...
Mas to v zaruke, Opel o tom vie, tak im to tam hod. Ja som pockal do garancky a vtedy im to povedal. Uplna banalita a stale s tym nic nerobia
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Tak konečně opraveno na 100%, auto bylo v servisu 3 dny. Nejpíš to opravdu byly ty kabely, odmontovali blatníky a snad i přední nárazník.
Už som zaregistroval podobné pazvuky niekde pri A stĺpiku. Zvuky som počul až pri rýchlosti 130km/h pri ceste do Chorvátska. Vsadil som na tie kábliky k blinkrom bočným ktoré tu boli spomínané. Vložil som ich do špongiového hranolu a zasunul naspäť medzi blatník a karosériu. Káblik som ešte povytiahol, našponoval aby sa nemal šancu hompálať. Bol som spokojný, že všetko bude OK a ejhla, pri 130 km to bolo počuť znova. Pri 160km je ten zvuk ešte intenzívnejší, asi by prehlušil aj pustené rádio. Priložil som foto kde je tá špongia vložená.
Nejaký nápad čo iné by to mohlo byť?
Nejaký nápad čo iné by to mohlo byť?
Len hadam, ze obycajnym vsunutim spongie to spary, to len tak nevyriesis a musis to urobit poriadne, napriklad demontazou blatnika alebo asi bude stacit demontovat plastovy podblatnik a dostat sa ku kablom odspodu od kolesa.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011