divný zvuk od 130km/h
Re: divný zvuk od 130km/h
Ta špongia bola v strede narezaná a kábel bol do nej vložený ako párok do rožka. Ešte som ho aj povytiahol smerom od blinkra aby sa tam voľne nekýval. Skúsim ale vybrať blinker von bez demontáže podblatníka a viac obaliť kábel niečím mäkkým. Na ruských stránkach venovaných oplu astra J som ale videl kopec návodov ako odstrániť vŕzganie a klepotanie všeličoho. Našiel som tam aj návod ako obaliť celý blatník aj plastový podblatník protihlukovou fóliou. Povedal by som, že to klepotanie bude súvisieť s tým plastovým podblatníkom. Som po ňom klepkal a nie je nejako extra pevne uchytený cez tie plastové kolíky. V tých úchytoch má vôľu.
- Reklama
- matusbelusak
SVKvlado: ja som raz tiež počul taky zvuk tak som dvihol auto, dal dole koleso, aj celý podblatník, nie je to nič zložité dať dole, a mne ten podblatník nebehá, nema voľu, je tam pekne tak jak ma aj drží pevne v celku, ked daš dole podblatník tak tie kable k smerovkam budeš mať jak na podnose, hned pred tebou, ja som tie kable s paskami stiahol ku karoserii a je po buchote, a ta špongia, čo tam bola to je taka penova blbosť čo proste som nechápal fakt na čo tam je, je malá voľne tam lietala, tak som ju obojstrannou páskou nalepil na blatník z vnútra, naložil podblatník a všetko je vybavené bez problémov frčí rok, je to robotka na hodinku aj to som prehnal už takže toľko
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
Já jsem ty káblíky opatrně povytáhl co to šlo a zajistil sk páskou. Hluk od nich zmizel, ale nedávno se objevil, když jsem jel 165 km/h. Takže při extrémnější rychlosti pořád bouchají, ale to jen vyjímečně. Asi už je tam řádný fičák Do 150 km/h mám určitě klid.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback