Příspěvek
od Xavier » 08 čer 2016, 22:54
Ved hasne, tak ako onedlho i benzin. Uz vsetky velke znacky ohlasili elektrifikaciu s vysjum inych pohonov. Prave dnes som sledoval bmw prejav a vyhlasil, ze su lidrami v automobilizme a v rozvoji novych technoligii. A v tomto duchu sa zacinaju orientovat na elektriku v najblizsich rokoch a modeloch. Postupn sa to rozmohne. A uprimne. Astra k pre mna v zaujimavej vybave a motorizacii stoji 23tis bez zlavy. Ak zratam i fleetzlavu, stale je to par tis pod 20kou. Rocne cca 3,5tis naklady na prevadzku. Tak ak by stal slusny elektromobil 25-30 co je stale dost, tak uz sa mi oplati ist do neho. A nemusim pocuvat pazvuky, ze ej co to bude turbo, rozvody, vymenit olej, filtre, atd. Samo i tam sa moze co to pokazit. Takze ak bude hustejsia siet, ci pripojka na elektrinu pri bytovkach ako v norsku pre zimny vyhrev auta a dojazd min 500km uz nie je ocom. A ratam, ze vyvoj ide vpred, tak i baterky vydrzia viacej a budu lacnejsie. A austru k v elektrike by som bral vsetkymi 10imi. Ak by mala ten dojazd a innovation plus led za 30, tak konkurencia by sa musela obracat. Takto je to super auto na najblizsich 5 rokov. Potom uz ocakavam bod zlomu a postupny ustup dinosaurov.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L