a kedy ho ides predavat? ja som mal vyhrievane aj na prvej astre a na druhej mam tiez plus i volant. a pouzivam kazdy den uz tyzden

sice dnes som vypol sedacku po par km, ale radsej si sadnem v koseli do auta a zapnem sedacku, ako viac vrstiev. osobne hlad na svoje potreby, nie na predaj...tych 300ecok ti to nespravi pri predaji podla mna. a mam to rad i preto, ze su situacie, ked premrznem vonku na rybach, ci minule kym som kocikoval a nemal bundu. a stacilo potom ist autom zapnut ich a hlavne na krize to bolo super. inak vyhrievany volant som pouzival od januara od kedy mam st az do polovice aprila

niekedy ked bolo teplejsie a mal som studene ruky, tak pred prichodom domov som zapol na 15min a maleho som nestudenil

dodam este tolko, ze napriklad rano mam teplotu v aute na 19° aby ma nebrali driemoty, no sedacku mam zapnutu...takto mam telo v teple a tvar mi fuka chladnejsi vzduch, ktory mna osobne neuspava ci vzduch z vonka. ale kazdemu vyhovuje ine. ja nemam moc rad ten "radiatorovy" teply vzduch z kurenia. osobne by som uz auto bez sedaciek a volantu nebral, alebo potom quickheat, ale to nepoznam vobec.