Astra ST Cosmo, konfiguracia - vybava - motor
Re: Astra ST Cosmo, konfiguracia - vybava - motor
To Bobila:
No kde su foto ? tvojej krasavice
Auto dodane Mozeme tento thread uzavriet
No kde su foto ? tvojej krasavice
Auto dodane Mozeme tento thread uzavriet
Uz coskoro
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
- Reklama
tak tuto astru ocakavam aj ja ...
a teda priemerne to trva 3 mesiace ?
a teda priemerne to trva 3 mesiace ?
Opel Astra J ST 2.0 CDTi 121kW
-+ Autobus ... ako kedy ako komu ... ale cca tak
Uz coskoro
Ahoj,
v pondělí jdu přebrat novou Astru ST Cosmo a když mi ji včera ukazovali, tak jsem byl kapánek zklamaný z toho, že na klikách od dveří nejsou chromové prvky. Prodejce tvrdil, že to je již modelový rok 2014 a tam to není. Ale kdyb to byl modelový rok 2014, tak tam už je i radio CD 600 IntelliLink :]
Taky mě ještě znejistili dvě věci, podsvícení displeje u budíku se tak nějak divně chvělo, jako by tam bylo málo šťávy a auto bylo dost špinavý jako by stálo někde pod stromem alespon čtrnác dnů ... ale to snad umijou ...
Jak to máte na Astrách 2013?
v pondělí jdu přebrat novou Astru ST Cosmo a když mi ji včera ukazovali, tak jsem byl kapánek zklamaný z toho, že na klikách od dveří nejsou chromové prvky. Prodejce tvrdil, že to je již modelový rok 2014 a tam to není. Ale kdyb to byl modelový rok 2014, tak tam už je i radio CD 600 IntelliLink :]
Taky mě ještě znejistili dvě věci, podsvícení displeje u budíku se tak nějak divně chvělo, jako by tam bylo málo šťávy a auto bylo dost špinavý jako by stálo někde pod stromem alespon čtrnác dnů ... ale to snad umijou ...
Naposledy upravil(a) Puk* dne 12 pro 2013, 17:59, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra J Sports Tourer / 1.7 CDTi 81kW / Cosmo, BT, AFL+, QuickHeat
Pred tyzdnom som robil trasu krizom cez celu SR, dohromady cez 1100 km. Pri ceste nazad po asi 400 km som si na pumpe pri volnobehu vsimol, ze sa mi chveje podsvietenie displeja v stredovej konzole. Ked som po chvili znova nastartoval, tak to uz nerobilo. Isiel som dlhu trasu po dialnici, tak nemohlo to malo stavy ale odvtedy som to nepozoroval. Nerobil by som si z toho tazku hlavu.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Budeš už mať určite modelový rok 2014. Nový modelový rok začína tuším septembrom. Opel zvykne nejaké novinky uvádzať aj od polovice modelového roku, tak že to nové rádio budú mať asi až 2014,5.Puk* píše:Ahoj,
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Hosi viem ze ked citate moje prispevky privadzam vas do zufalstva ale potrebujem mat zhruba jasno vo vsetkom,
Nechce sa mi zakladat nove temy tak to dam tuna:
Zaujimal by ma vas nazor na moju zostavu ktoru planujem ist objednat na prelome 31.1- 28.2.
Opel Astra J
Stupen vybavy cosmo
Farba Biela
Motor 2.0 CDTI 121KW 6st. manual
Predne svetla AFL
Navi 950 (vratane packetu cosmo premium)
OPC line packet
Sound system Infinity
Disky 17"
Celkova cena +- 19000 €
+ ak sa podari dostat tam vyfuk z verzii Biturbo
Co poviete ?
Vopred dakujem
Zaujimal by ma vas nazor na moju zostavu ktoru planujem ist objednat na prelome 31.1- 28.2.
Opel Astra J
Stupen vybavy cosmo
Farba Biela
Predne svetla AFL
OPC line packet
Sound system Infinity
Disky 17"
Celkova cena +- 19000 €
Co poviete ?
Vopred dakujem
[color=#FF0000]Nová láska ♡♡♡[/color]
[b]Opel Astra J Cosmo 2.0 CDTi (121kw) OPC line + AFL + Infinity[/b]
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ja objednal něco podobného. Cosmo Premium a ALF světla, řekl bych že budeš spokojen .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
dobry vyberS t e v e píše:Hosi viem ze ked citate moje prispevky privadzam vas do zufalstva ale potrebujem mat zhruba jasno vo vsetkom,
Opel Astra J
Stupen vybavy cosmo
Farba Biela
Predne svetla AFL
OPC line packet
Sound system Infinity
Disky 17"
Celkova cena +- 19000 €
Co poviete ?
Vopred dakujem
len pochybujem ze priamo od predajcu daju vyfuk z vyssieho modelu motora...
to budes ako u nas skodofkari...
kazda druha octavia je RS
vpredu vzadu tie loga co sa daju kupit ...
Opel Astra J ST 2.0 CDTi 121kW
škodu neznasam ale tak z vyroby isto nie. Ale bolo mi povedane ze vraj v predajni v(servise origo) ze sa to da spravit.
Ide mi o dizajn a proste ja 2vyfuky proste chcem ale zase bude to zavisiet od ceny
Ide mi o dizajn a proste ja 2vyfuky proste chcem ale zase bude to zavisiet od ceny
[color=#FF0000]Nová láska ♡♡♡[/color]