No kde su foto ? tvojej krasavice

Auto dodane

Budeš už mať určite modelový rok 2014. Nový modelový rok začína tuším septembrom. Opel zvykne nejaké novinky uvádzať aj od polovice modelového roku, tak že to nové rádio budú mať asi až 2014,5.Puk* píše:Ahoj,
v pondělí jdu přebrat novou Astru ST Cosmo a když mi ji včera ukazovali, tak jsem byl kapánek zklamaný z toho, že na klikách od dveří nejsou chromové prvky. Prodejce tvrdil, že to je již modelový rok 2014 a tam to není. Ale kdyb to byl modelový rok 2014, tak tam už je i radio CD 600 IntelliLink :]
Taky mě ještě znejistili dvě věci, podsvícení displeje u budíku se tak nějak divně chvělo, jako by tam bylo málo šťávy a auto bylo dost špinavý jako by stálo někde pod stromem alespon čtrnác dnů ... ale to snad umijou ...
Jak to máte na Astrách 2013?
dobry vyberS t e v e píše:Hosi viem ze ked citate moje prispevky privadzam vas do zufalstvaale potrebujem mat zhruba jasno vo vsetkom,
Nechce sa mi zakladat nove temy tak to dam tuna:
Zaujimal by ma vas nazor na moju zostavu ktoru planujem ist objednat na prelome 31.1- 28.2.
Opel Astra J
Stupen vybavy cosmo
Farba Biela
Motor 2.0 CDTI 121KW 6st. manual
Predne svetla AFL
Navi 950 (vratane packetu cosmo premium)
OPC line packet
Sound system Infinity
Disky 17"
Celkova cena +- 19000 €
+ ak sa podari dostat tam vyfuk z verzii Biturbo
Co poviete ?
Vopred dakujem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |