Koupili byste si znovu Astru J?
Re: Koupili by jste si znovu Astru J?
Chlapci nestraste ma, G-cko som uz predal a cakam na J. To je naozaj taky vrzajici kybel ? Nikto z vas neodstranil vrzganie pedala spojky ? Nechapem ako moze vrzgat pedal brzdy ??? Do pekla to ani na Favorite mi nevrzgali pedale. Ja sa na novu Astru tesim a teraz sa jej normalne bojim. Vsade v recenziach pisu aka je kvalitna a hlavne, ze v interieri nepocut ziadne pazvuky. Aj ptedajca v Opli - moj znamy mi hovoril, ze J je kvalitativne vyssie ako predosle Astry. Tak ako je to ?
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
- Reklama
To mně rozsekalo Dobře ty!pico píše:vrzajici kybel
Ne, neboj, ono to zas tak horké nebude, nenech si zničit chuť na nové autíčko. Já bych si hned dal říct.
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Radosi diki za podporu, tesim sa samozrejme a vsetko naj v Novom roku, hlavne nech nam Astry robia radost.
Třeba budeš mít lepší kus, což bych ti přál. Nakonec pořád mě to auto baví a je na astru hezký pohled.
Ja dufam, pretoze ma neskutocne dokaze rozhodit akykolvek pazvuk v interiery. Kedy ti zacal vrzat spojkovy pedal ? A aky mas rok vyroby a motor ?
spojka od začátku. mám 2 litr CDTI 118kW a rok výroby 2/2011. Pazvuky to začalo dělat z různých míst tak po 20 tis. Zvuky ze středové konzole teď v zimě po 30 tis. Je to těžký přesně určit, když mi pořád jede hudba.
pedál se dost probíral na zahraničních fórech a občas pomohla kompletní výměna.
pedál se dost probíral na zahraničních fórech a občas pomohla kompletní výměna.
Pevne verim, ze to uz vychytali.
Mne pedál spojky vŕzga len keď je teplo, nad cca 25 C, inak čuší. A niečo mi slabo klepe buď v hornom ráme vodičových dverí, alebo v stropnom obložení nad vodičom. Ale musím sa na to sústrediť, aby som to počul. Inak spokojnosť a išiel by som do J opäť.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Arwy a neskusal si tu spojku nejako riesit ? Nebude to vyrobna vada, ked to robi tolko Astier ? Favorit davali do kopy Vietnamci ale pazvuky neboli. Ako som pisal vrzgalo lanko na Astre F a tam mi pomohlo premazat zakoncenie lanka v mot. priestore WDckom. Na G v aute absolutne nic nevrzlo, okrem listy pod celnym sklom okolo 3000 otacok, ked bolo teplo.
vychytali. už nevrzga spojka, ale brzda
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L