Koupili byste si znovu Astru J?
Re: Koupě znovu
Výbava podobná, akorát nemá aut světla a stěrače ale zase má zadní okénka v elektrice. A ještě tam má pouze jednu zásuvku na 12V a to vpředu. Já tu v zadu dost používám - děcka DVD a v kufru taky - kompresor.
Ona byla loni na golvy sleva cca 14% - ale dodací doba byla cca 3 měsíce, než to v tom mexiku vyrobili
Spotřebu má o cca 1-1,5l menší.
Jo a má 5 rychlostí.
Ona byla loni na golvy sleva cca 14% - ale dodací doba byla cca 3 měsíce, než to v tom mexiku vyrobili
Spotřebu má o cca 1-1,5l menší.
Jo a má 5 rychlostí.
Hopl Astra ST 1,7 TDCI + Škoda fabia I 1,4 TDi
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
- Reklama
Okná má už astra v cosme tiež. Zásuvku v zadu tuším tiež mám. Neviem na isto nesedel som ešte v zadu Spotrebu závidím
No tie zľavy asi na našom thu neboli, lebo aj akčná cena bola v tej dobe vyššia. Takže mexiko, to som ani nevedel mexico vs poliak
No tie zľavy asi na našom thu neboli, lebo aj akčná cena bola v tej dobe vyššia. Takže mexiko, to som ani nevedel mexico vs poliak
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
K tejto teme by sa dalo toho velmi vela popisat ale iba v skratke:
Ak si niekto mysli ze ostatne auta resp. modely hociakeho koncernu nemaju problemy tak su na velkom omyle staci si pozriet ine fora a nechodit len na nase.
Z vlastnej skusenosti pred barakom stala nova Q7 v zime -23 stupnov a nenastartovala podotykam nezamrzla nafta ale nevydrzala to baterka podotykam auto za 80tis eur.
Staci si pozriet na auto.cz sekciu moje auto o CC passate a podobne a podobne...
Ja som si kupil po hackovej astricke jeckovu. Samozrejme mala aj hackova muchy aj jeckova ma svoje muchy a priestor na vylepsenie avsak nikto ma do kupy nenutil, nikto mi ju nenakazoval, rozhodol som sa na zaklade SEBA a svojho pocitu ze toto auto doslova zboznujem a budem zit aj s jeho muchami.
A ak sa niekomu astricka nepaci nech si ju viac uz nikdy nekupi a prajem mu vela stastnych km s inym modelom, avsak som presvedceny ze urcite bude casom tak isto sklamany.
Ak si niekto mysli ze ostatne auta resp. modely hociakeho koncernu nemaju problemy tak su na velkom omyle staci si pozriet ine fora a nechodit len na nase.
Z vlastnej skusenosti pred barakom stala nova Q7 v zime -23 stupnov a nenastartovala podotykam nezamrzla nafta ale nevydrzala to baterka podotykam auto za 80tis eur.
Staci si pozriet na auto.cz sekciu moje auto o CC passate a podobne a podobne...
Ja som si kupil po hackovej astricke jeckovu. Samozrejme mala aj hackova muchy aj jeckova ma svoje muchy a priestor na vylepsenie avsak nikto ma do kupy nenutil, nikto mi ju nenakazoval, rozhodol som sa na zaklade SEBA a svojho pocitu ze toto auto doslova zboznujem a budem zit aj s jeho muchami.
A ak sa niekomu astricka nepaci nech si ju viac uz nikdy nekupi a prajem mu vela stastnych km s inym modelom, avsak som presvedceny ze urcite bude casom tak isto sklamany.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
Já jsem právě nevybíral sám - mám to firemní. K srdci mě právě nepřirostla. Po deisignové stránce ano ale kvalitou ne.
Předchozí Ostavii I 1,9TDi 66kW (2005, najel jsem na ní 240.000) jsem přímo miloval, a ted když ji někde vidím stát (koupil si jí jeden technik od nás z práce), tak se pokaždé zastavím a zatlačím slzu (to nekecám, jednou jsem kolem ní šel navátej a málem jsem fakt brečel, vezl jsem v ní z porodnice obě děti,spoustu dovolenejch atd... ani jednou mě nenechala ve štichu). No uvidíme, třeba si mě Hopl taky získá, ale zatím prohrává na plné čáře
Předchozí Ostavii I 1,9TDi 66kW (2005, najel jsem na ní 240.000) jsem přímo miloval, a ted když ji někde vidím stát (koupil si jí jeden technik od nás z práce), tak se pokaždé zastavím a zatlačím slzu (to nekecám, jednou jsem kolem ní šel navátej a málem jsem fakt brečel, vezl jsem v ní z porodnice obě děti,spoustu dovolenejch atd... ani jednou mě nenechala ve štichu). No uvidíme, třeba si mě Hopl taky získá, ale zatím prohrává na plné čáře
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Tak včera si Astra připsala hodně veliké mínus! Jedu večer z basketu. Nornálně odemču, nastartuju a ejhle celá přistrojovka mrtvá. Svítila akorát kontrolka rozsvícených světel jinak tma. Říkám si no co Opel, vypnu zapalování nastartuji znova a pořád, takhle jsem to udělal asi 5x a pořád nic. Spěchal jsem do hospody, tak jsem jel. Za minutu jsem nic neviděl přes čelní sklo, protože nešlo ani topení, prostě jak kdyby bylo vyplé zapalování. Po slepu jsem dojel domů. Doma jsem nejméně 20x odemčel zamčel, zapnul zapalování a pořád nic. Pak jsem se už nasral, vytáhl jsem věci z kufru kufr zavřel a zkusil znova a už to jelo.
Teším se až mě to udělá někde při mínus 20 a já povezu své dva sviště!!! Fakt jsem na Ople nasranej a NEVER MORE!!
Teším se až mě to udělá někde při mínus 20 a já povezu své dva sviště!!! Fakt jsem na Ople nasranej a NEVER MORE!!
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Re: Koupili by jste si znovu Astru J?
mám doma postupku G,H,J a musím říci, že nejkvalitnější je (bylo) G-čko. Za 12 let jen 2 opravy - prorezlý chladič a diodový můstek.
U H-čka během 6 let nefunkční klakson a rozhašený alternátor made in Poland.
U J-čka zatím ještě během 2 leté záruky: klepání při ubrání plynu, vrzající spojka, vrzající loketní opěrka, vypadlá zaslepka na podtlakové trubce k turbu = jízda na nouzák, celkově neslícované díly karosérie a interiéru, vrzající madlo ve dveřích, pazvuky od A-sloupku nad 110 km/h, pazvuky ze středové konzole. Celkově mě J-čko právě těmi vrzáními a zvuky z interiéru dost zklamalo.
Takže za mě říkám ne. A jestli Opel nepředvede nějaké dobré, pěkné, slušně vybavené SUV (třeba na bázi Astry) za rozumnou cenu, tak končím i se značkou Opel.
U H-čka během 6 let nefunkční klakson a rozhašený alternátor made in Poland.
U J-čka zatím ještě během 2 leté záruky: klepání při ubrání plynu, vrzající spojka, vrzající loketní opěrka, vypadlá zaslepka na podtlakové trubce k turbu = jízda na nouzák, celkově neslícované díly karosérie a interiéru, vrzající madlo ve dveřích, pazvuky od A-sloupku nad 110 km/h, pazvuky ze středové konzole. Celkově mě J-čko právě těmi vrzáními a zvuky z interiéru dost zklamalo.
Takže za mě říkám ne. A jestli Opel nepředvede nějaké dobré, pěkné, slušně vybavené SUV (třeba na bázi Astry) za rozumnou cenu, tak končím i se značkou Opel.
Astra J ma hydraulicku spojku alebo lankovu - mechanicku. Na Astre F, kde bola lnkova, tak obcas vrzala a pomohlo premzat mechanizmus, kde koncil bovden v mot. priestore. V G- cku je hydralika a nikdy nic nevrzlo, ani minimalne. Pazvukov sa velmi bojim...
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
já jsem ten pedál spojky řádně prozkoumal a je to čistě mechanické tření při převodu z kyvného pohybu na lineární, které ovládá snímač. Měl jsem to rozebrané a řádně prolil WD40, což se osvědčilo u loketní opěrky. Sice to ztichlo, ale při lehkých pohybech pedálu spojky, kdy ve městě pomalu zabírám, tah to vrže pořád dál - jako panty u vrat.
Řeknu to takhle. Kdybych měl někoho svézt svým autem, nebudu vypínat rádio. To jediné dokáže skrýt všechny zvuky z auta.
Řeknu to takhle. Kdybych měl někoho svézt svým autem, nebudu vypínat rádio. To jediné dokáže skrýt všechny zvuky z auta.
Já zase tyhlety pazvuky slyším i přes rádio, to je hnus..
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Já naštěstí pořídil Infinity a to je vykreje