1,6CDTI 100kW a dalnicni kopec na sestce?
Re: 1,6CDTI 100kW a dalnicni kopec na sestce?
sranda je, ze v cenniku to tam je v pdf, takze verim ze to pre matrici uz dali a nechce dalsie peniaze
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Reklama
sada je sada, někdo chce jen v předu matrixy, někdo jen ledky vzadu. Škoda, že to nejde u Enjoye - ušetřil bych...na druhou otvírat kufr kopáním pod auto bude zajímavé...jsem zvědavý co s tím bude dělat kočka
PS - jak je to s výfuky - u mé motorizace asi jen jeden vlevo, co?
PS - jak je to s výfuky - u mé motorizace asi jen jeden vlevo, co?
heh videl si k-cko na zivo? aspon htb, st neviem...vyfuk je jeden priecne vzadu....novinka a diesel koncovku asi nebude mat smerom von. jedine biturbo ma dva...
viděl i seděl ale na tohle jsem se nekoukal, na fotkách má vždy vzadu dva laufy...
taky se mi více líbil koncept
byl takový vzdušnější
taky se mi více líbil koncept
byl takový vzdušnější
biturbo..prave ze na fotkach vyfuk nema...daj do googla a hlavne 1.6cdti test, ci tak podobne
Tak s sešel týden s týdem a velké změny.
1 - je úplně jasné, že Káčko bude, to je ta dobrá!
2 - špatná je, že nákup se odkládá o 3 měsíce min. - z důvodu změny práce....(na druhou stranu, mohlo by být více peněz na více muziky!!! ) - jestli mě tedy nový zaměstnavatel nepředělá na Toyotu, když ji koupí, tak proč ne, že?
3 - dnes vyšel AutoTyp, a přijde mě, že hledají co by ji vytkli.....prostě paráda, spotřeba, atd.příští číslo bude v testu s Kiou, Huynayem, Renaultem a Hondou - škoda, místo Huy bych bral třeba Škoduli...ale i tak se těším...
1 - je úplně jasné, že Káčko bude, to je ta dobrá!
2 - špatná je, že nákup se odkládá o 3 měsíce min. - z důvodu změny práce....(na druhou stranu, mohlo by být více peněz na více muziky!!! ) - jestli mě tedy nový zaměstnavatel nepředělá na Toyotu, když ji koupí, tak proč ne, že?
3 - dnes vyšel AutoTyp, a přijde mě, že hledají co by ji vytkli.....prostě paráda, spotřeba, atd.příští číslo bude v testu s Kiou, Huynayem, Renaultem a Hondou - škoda, místo Huy bych bral třeba Škoduli...ale i tak se těším...
A akú škodu by si chcel porovnávať s astrou? Rapid htb ci octavku? Lebo octavka je precízne nalinkovane drahé auto s veľkým kufrom. Úplne iná kategória než astra. Astra ju miestom a kufrom nedá. No design, duša, výbava
No možná se pletu, jsem jen člověk omylný, ale když jsem ještě dělal pro VW (brigádu) a porovnával se Golf pětkový, (který má-měl tuším stejnou platformu jako Octavia) tak tam stála i Astra háčková....
Astru s Fabií bych neporovnával takže se nabízí oktávie.(to že má větší kufr mi nevadí) a vzadu snad sedět nebudu....
Astru s Fabií bych neporovnával takže se nabízí oktávie.(to že má větší kufr mi nevadí) a vzadu snad sedět nebudu....
astru by som zrovnal s rapidom. octavia mozna platforma, ale uplne inak stavane auto. je to czech made proste pre cecha robene...mensia platforma ako passat a insignia, no maximalne vytrieskany priestor a kufor. a cenovo dostupne v spartanskej vybave. inak dobre predrazena vybava, ked uz sa nalozi. podla mna skvele auto, ale s astrou neporovnatelne. astra by tahala za kratsi koniec...jedine design a to ostatne
na mých miskách vah byl Mercedes, Oktávka a Astra (pro někoho neporovnatelný auta), ...a vítěze znáš za pár let uvidíme....
Když jsem se teď rozhodoval a prohlíželi jsme interiéry, tak třeba ženin favorit- volvo - ten interér je prostě...no ne pro nás, děs běs.
O Faceliftové oktávce žena řekla, že má design služeního auta, nová je jiné kafe...
Jo a včera nám přistála služební Kia - co mě zarazilo byl palivoměr, - lidi to je 1/4 palubky - jen nastartuješ, musíš vidět jak ta giganitická ručika padá dolů....- jinak posezení nebylo špatné (říká člověk co měl 105ku a pak Gčko )
Když jsem se teď rozhodoval a prohlíželi jsme interiéry, tak třeba ženin favorit- volvo - ten interér je prostě...no ne pro nás, děs běs.
O Faceliftové oktávce žena řekla, že má design služeního auta, nová je jiné kafe...
Jo a včera nám přistála služební Kia - co mě zarazilo byl palivoměr, - lidi to je 1/4 palubky - jen nastartuješ, musíš vidět jak ta giganitická ručika padá dolů....- jinak posezení nebylo špatné (říká člověk co měl 105ku a pak Gčko )