Tie z alegra vyzeraju ako original. Asi by to nebolo plug'n'play. Musel by si tam asi zbastlit nejak napajanie toho denneho svietenia.
Urcite by si potreboval odpor aby ti nehlasilo vypalenu ziarovku.
Plus nejak by si musel poriesit stmavenie pri zapnuti stretavaciek.
Denne svietenie halogenkami ma dva rozne vlakna vo vnutri, myslim ze pri dennom svieteni je to 21 alebo 24 W vlakno a pri zapnuti stretavaciek sa to 21W vypne a svieti tusim 10W. Ale stale tam je 12-14V ... Pri original LED svietia vzdy tie iste ledky len sa reguluje sila svietenia. Ci sa reguluje pomocou poklesu napatia alebo poklesu prudu ti uz neviem povedat. Musel by si odskusat. Ale teoreticky by sa to dalo prepojit nejakym prepinacim rele. Na ovladacom vstupe by si mal obidva vstupy ktore idu ku halogenke. A podla toho ktore by bolo aktivne na druhej strane rele by si mal dva kable ktore by sli ku tym LEDkam. Na jednom by si mal napr neupravenych 12-14 V/ resp povodny prud a po prepnuti by sa aktivoval druhy vystup kde by si mal este nejaky regulator napatia/prudu aby sa tie LEDky stmavili pri zapnuti stretavaciek.
Po tych LED hmlovkach som pokukoval ked som mal este pred FL astru, ale nakoniec sa to nezrealizovalo. Podobne kusky su na AliExpresse
https://www.aliexpress.com/wholesale?si ... nPrice=100
Otazkou ostava ci tie hmlovky maju nejaku homologaciu, ale myslim ze policajti by to velmi neriesili, chodia auta s ktovieakmym dennym svietenim. Na technickej kontrole neviem.
Este potom taky detail, ze co ja viem tak ked mas denne svietenie tak by malo byt len jedno, v zmysle ked ti svieti DRL v zdruzenych svetlach nemali by ti svietit DRL v hmlovkach atd.