playlisty zvážím, ale spíš to nebude pro mne to pravé. Vypínat baterku taky nebudu, protože to pak bude asi stejně pokračovat s potížemi. Reset rádia je opravdu přinejmenším zvláštní...

Takže vidím, že nejsem sám, myslel jsem, že tam mám nějakou verzi software, která to prostě nezvládá.
Proč to tak tedy je? Co tam je za operační systém? Linux nebo co?
Jak je možné, že napoprvé z výroby to bylo OK a možná jednou za 15 pokusů se to seřadí dobře?
Zkusím se poptat při garančce, ale pochybuju, že mi tady v Ostravě k tomu někdo něco řekne.
Původně jsem chtěl vybírat písničky podle skladeb, ale když je hodně interpretů začínajících stejným písmenem, tak trvá než se k tomu člověk dohrabe a dřív se asi nabourá... Musí se taky opatrně kroutit kolečkem, aby to nepřeskočilo rovnou na další písmeno.
Ten kdo to vymyslel, měl ještě dořešit, že při rychlém pohybu kolca to nabízí pouze písmena a když se vybere písmeno, zatlačil bych jednou to kolco a už bych mohl rychle točit jenom v tom jednom písmenku, tak podle mě fungují jukeboxy. Ale o zlepšení na Astrách už se toho taky napsalo....
Zatím díky.